Kvantum Klub 8 Hetes Program

Fogyókúra program a tudatalatti megtrenírozásával

Felejtsd el a koplalást, a küszködést és az akaraterőd megerőszakolását!
Tanítsd meg az idegrendszerednek, hogy a tested vékony akarjon lenni!

DOLGOZZUNK EGYÜTT 8 HÉTIG!

Akik már elvégezték:

“Az első héten megjött az az eredmény, hogy leálltam az érzelmi zabálással…
Ez a 8 hetes program megváltoztatta az életemet. Nem tudok eléggé hálás lenni érte.”

Dr. Pánczél Judit 
(Judit a videóban is elmeséli az élményeit 🙂 )

“10 kilót fogytam a program során, pedig az étkezésről tulajdonképpen nem is volt szó… 🙂
Nagy öröm, hogy lett nyakam, meg vállam… És lassan derekam is lesz “
Tamás Judit
(Judit a program végére -10 kilót, azóta pedig már -30-at fogyott le. Ma már van dereka 🙂 )

“Nekem 3 éve 32 kg-ot sikerült fogynom ezzel a programmal. Azóta is tartom a súlyom. Ha szükséged lenne egy
éhezés és spéci cuccok nélküli, pusztán a gondolkodásod megváltoztatásával, és a tudati irányításod általi
testtömeg csökkentésre … Tedd meg!
Köszönöm Vili, nélküled még mindig 120 kg lennék”
Dr. Szabó Zoltán

Ezt mindenképp nézd meg!!!

Bízom benne, hogy életed legutolsó, egyben legizgalmasabb és legélvezetesebb fogyókúra programjára hívhatlak el. 
Személyesen fogunk együtt dolgozni 8 hétig, ezért ahhoz,  hogy bizalmat szavazhass nekem
kérlek hallgasd meg azokat, akik már elvégezték a tréninget.

További részletekért olvass tovább, jelentkezés az oldal alján

2019 óta az eddigi résztvevőkkel kollektíven több mint 4.000 kg-t, azaz négy tonnát fogytunk.
Még én is fogytam 10 kilót, pedig az akkori eredménnyel is elégedett voltam már. 🙂
Kérlek hallgasd meg, miért is kezdtük el kutatni, hogy a testsúly csökkentés érdekében mit és hogyan kell “rendbe tenni” fejben! 

Ezzel a videóval kezdtünk 2019-ben. Hallgasd meg a történetemet!

Szeretettel Köszöntelek!
Tarnóczy Vilmos vagyok, a Kvantum Klub alapítója,
és a Szökés az elme börtönéből című könyv írója.

Először is elnézést kérek Tőled, amiért a címben használtam a fogyókúra és a kihívás szavakat, mert sem fogyókúrára nem szeretnélek bíztatni, sem másokkal való értelmetlen versengésbe nem szeretnélek bevonni.
Egyszerűen csak kerestem a szavakat, amikkel meg lehet szólítani azokat a túlsúlyos embereket, akik szeretnék végre eltüntetni a zsírpárnákat maguk körül.
Ez a 8 hetes program a modern tudatkutatás legerőteljesebb tudati technikáit felsorakoztató, az emberi agy működését, az érzelmi indító-, irányító- és vezérlőrendszerét egyszerűen bemutató, és egy “változni akaró” ember szempontjából a leghatékonyabban összeállított program, amiben a foglalkozások első napjától kezdve azonnal mindent a gyakorlatba ültetünk.

Nem fogunk semmilyen csodakapszulát vagy más fogyókúrás “szert” használni, nem kell edzőterembe járnod (ha nem akarsz), mégis ezalatt a 8 hét alatt elkezdenek leszaladni rólad a kilók, és miután befejezted a programot, azután is azon a pályán tudod tartani a testsúlyodat, amerre haladni szeretnél.

És, tudom, ez már botrányszagú a mai fogyókúrás hirdetések világában, de őszintén mondom:
a következő 8 hét könnyű lesz és kellemes. Egyszerűen azért, mert az agy (életveszély helyzeteken kívül)  kizárólag az egyszerű és könnyű mintákból hajlandó tartós idegpályákat, szokásmintákat építeni.

2 dologra lesz szükséged:
1. AKARJ VÁLTOZNI!
2. 1 db jegyzetfüzet. 
A 8 hét alatt, 7 naponta fogjuk megküldeni e-mailben az előadások videó anyagát és az elvégzendő feladatokat. Ki sem kell mozdulnod otthonról. Minden héten személyesen is konzultálunk és személyre szabjuk számodra a feladatokat, az aktuális élethelyzetednek megfelelően.

Ha azon gondolkozol, mire van szükséged, hogy belevágj ebbe a programba, kizárólag arra a tiszta szándékra, hogy meg akarj szabadulni a súlyfeleslegedtől. Nincs arra szükség, hogy kitartó legyél, hogy nagy erőfeszítésekre legyél képes, és az se gond, ha úgy érzed, hogy neked nincs semmi akaraterőd. Ezek a tulajdonságok a melléktermékei lesznek annak, ha végig csinálod a 8 hetes kihívást.

Nem számít milyen élethelyzetben vagy, mekkora feszültség van körülötted, sőt minél nagyobb nyomás nehezedik rád, annál gyorsabban és nagyobb örömmel fogod elsajátítani a módszert, mivel agyunknak pontosan azt a képességét tanuljuk meg irányításunk alá venni, amivel aztán bármilyen más célt is  a lehető leggyorsabban érhetünk el.
Ha becsukott szemmel el tudsz képzelni egy rózsaszínű elefántot, akkor rendelkezel minden képességgel, ami ahhoz kell, hogy sikeresen végig csináld ezt a programot.

  

A neuroplaszticitás megértése, hogy képesek vagyunk bármikor áthuzalozni elménket, hogy új idegpályákat növesztve értünk dolgozó új szokásokat alakíthassunk ki, az agykutatás területén minden idők legizgalmasabb felfedezései közé tartozik. A tudatszintek természetének megértése, a kvantumszemlélet, és az ezen alapuló új tudományok, az “új fizika”, és “új biológia”, pontosan meg tudták mára határozni, milyen mentális folyamatok menedzselését kell elsajátítanunk, hogy az életünket új, eredményesebb szintre emelhessük, illetve, hogy az egy helyben topogásra vagy kóros túlevésre kárhoztató dopamin- és endorfin fröccsre ácsingózó negatív szokás-hurkainkat, az életünket leblokkoló korlátozó hitrendszereinket hogyan tudjuk felszámolni.  És ami a legfontosabb, mára a HOGYANT is tudjuk.

Ha elvégzed a 8 hetes programot, (amihez a határozott döntésedre, egy jegyzetfüzetre, és a képzelőerődre lesz csak szükség) kialakítjuk ezeket a rutinokat, és a mindennapjaid során azt fogod rövidesen észrevenni, hogy a zsírpárnáid napról napra  úgy fognak leolvadni rólad, hogy közben a napi feladataidat is elégedettséggel és örömmel tudod végezni.

A 8 hét alatt:

✅ Megtanuljuk hogyan lehet új cselekvési sémákat, értünk dolgozó szokásmintákat kialakítani az agyunkban;
✅ Megtanuljuk hogyan lehet a már meglévő romboló-, önpusztító-, falási rohamokat előidéző szokásainkat felülírni ezekkel az új mintákkal;
✅ Megtanuljuk hogyan lehet felismerni és feloldani a 4 fő biologikai érzelmi konfliktust, melyek közül 3 zsírraktározást, a 4-ik zsír-, és vízvisszatartást is okoz. Ezek feloldása nélkül nincs tartós fogyás; 
✅ Megtanuljuk hogyan lehet a leghatékonyabban fejleszteni az ELME-TEST, AGY-LÉLEK-SZERV, ELME-SZÍV kapcsolatot, ezáltal átvenni az irányítást a testünk felett, illetve radikálisan megnövelni az EGÉSZSÉGTUDATOSSÁGOT;  

✅ Megtanuljuk mit jelent az, hogy idegrendszeri trenírozás, hogyan épülnek és erősödnek meg új idegpályák az agyunkban, mi is az a neuroplaszticitás, illetve hogyan lehet elérni epigenetikai, azaz Tudat által kiváltott genetikai átalakulást sejtjeinkben (avagy, hogyan legyél saját tested génsebésze!) 
✅ Megtanuljuk hogyan lehet felismerni a hitrendszereink, illetve szokásmintáink felett őrködő kapuőröket (mentális kapuőr programokat), és kiiktatni őket;
✅ Megtanuljuk hogyan lehet feloldani és felülírni a korábban bevésődött (vagy akár öröklött) “életveszély programokat”, a mentális “hullareflexeket”, a “tanult tehetetlenséget”, melyek akár kínzó motiválatlanságban tartanak vagy teljes passzivításra kényszerítenek a mindennapokban; 
✅ Megtanuljuk hogyan lehet a múltból hozott transzgenerációs, öröklött nem kívánatos mintáinkat, emléksúlyokkal láthatatlanná tett vakfoltjainkat felismerni, felülírni;
✅ Megtanuljuk hogyan lehet beleszeretni a “Kevés Evés Művészetébe”;
✅ Megtanuljuk, hogy a mindennapok során előforduló, negatív érzelmi állapotaink (düh, harag, stressz, frusztráció, szorongás, stb.) kapcsán milyen egyszerű, belső mentális munkát kell elvégeznünk érzelmi egyensúlyunk mielőbbi visszaállításához;
✅ A 4. héten miután már megdolgoztuk kicsit a tudatodat és a lelkedet, mutatok egy módszert, amivel rövid időn belül könnyedén rá tudod állítani a szervezetedet akár a napi fél kilós zsírégetésre, az egészséged veszélyeztetése nélkül. Mindezt személyre szabva.
Nem elírás!!! Napi fél kilós zsírégetés egészségesen, szenvedés nélkül.

Mindezt egyszerű, érthető konyhanyelven, a tanultakat azonnal, személyreszabottan, gyakorlatba ültetve.

A program 8 modulból áll, ezeket hetente kapod meg videó formájában, illetve írásos összefoglalóban.  A tanultak elsajátításához a 8 hét során naponta 3 alkalommal, ideális esetben 8 perces, (de minimum 4 perces) feladatokat kell majd elvégezni otthon vagy a munkahelyen (reggel, délben, este). 

🔥 A második héten tartunk egy kb. másfél órás konzultációt, és teljesen személyre szabjuk a programot a Te élethelyzetednek megfelelően. 

 A  program izgalmas és lényegre tapintó, szemléletfejlesztő információkat és egyszerű, könnyen elvégezhető tudati technikákat tartalmaz. A hatályos törvényeknek megfeleően nem gyógyítunk, nem diagnosztizálunk, nem terápiázunk senkit, mindenki saját elhatározásából, saját felelősségére végzi el a feladatokat. Mentális zavarokkal küszködők, pszichiátriai kezelés alatt álló jelentkezők – bár, meggyőződésem, hogy ez a program nekik is tud segíteni – nem vehetnek részt orvosi felügyelet vagy konzultáció nélkül. Ezt viszont nem tudjuk biztosítani. 

Várunk szeretettel a 8 hetes programban!
Kezdj bele most! 


Jelentkezéshez töltsd ki a korábbi résztvevők videói alatti űrlapot!
Ha további kérdésed lenne, mielőtt belekezdenél a 8 hetes tréningbe, a legegyszerűbb, ha felhívsz telefonon!

Tarnóczy Vilmos
Tel.: 06703156820

Jelentkezés:

Kérlek, hallgasd meg azokat, akik elvégezték már a 8 hetes testsúly programot,
a videók alatti jelentkezési lap kitöltésével pedig azonnal kezdhetsz Te is:

Megrendeléshez, kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot!

A 8 hetes program díja: 64.500 Ft.

Az összeg beérkezése után telefonon egyeztetünk, és akár azonnal kezdhetsz is.

Jelentkezés:
A 8 hetes program díja: 64.500 Ft

Adatvédelmi szabályzat  ÁSZF

– Gloria in Excelsis Deo –