Járasd csúcsra
a cselekvő-, és megvalósító képességedet!

“Az egyetlen igazi tanulás: a lényünkben szunnyadó
tudásnak tevékennyé ébresztése.”
– Weöres Sándor

Szeretettel Köszöntelek!
Tarnóczy Vilmos vagyok, a Kvantum Klub alapítója,
és a Szökés az elme börtönéből című könyv írója.

A SZÖKÉS projekt egy olyan intenzív 4 hetes, személyre szabott online kurzus, aminek a végén szó szerint úgy fogod érezni magad, mintha megszöktél volna a saját életedből. Legalábbis azokból a helyzetekből, amelyek eddig korlátoztak a haladásodban és az eredmények elérésében.

Gondolkodtál már azon, mitől függ, hogy egy célt meg tudsz-e valósítani az életedben, vagy örökre csak vágyálom marad a beteljesülése?

Miért van az, hogy bizonyos dolgokat kisujjból kirázunk magunkból, de az igazán fontos céljaink előtt mintha láthatatlan, mégis áttörhetetlennek tűnő betonfalak állnának?

Akard és menni fog, higgy benne és sikerülni fog! Szajkózták már neked is ezeket a közhelyeket?

Oké, csak hogyan kell akarni valamit, amikor lelkileg mondjuk szét vagy csúszva, és hogyan kell hinni valamiben, amiben nem tudsz, csak szeretnél?

Vajon mitől függ az akaraterő? Vagy mitől függ a fókuszált munkavégzést lehetővé tevő önfegyelem? A képesség, hogy kitartóan haladjunk a célunk felé vezető úton, átküzdve magunkat minden felmerülő nehézségen,  miközben esetleg a reménytelenség, a kínzó motiválatlanság vagy az elbukástól, kudarctól való félelem érzelmi hullámai bombázzák az elménket és szorítják el a szívünket?

Egyáltalán milyen készségeket kell elsajátítani, amik garantálják, hogy egy folyamatosan változó, rohanó világban elérhessük céljainkat és kiteljesedett, boldog életet élhessünk?

A teljesítmény pszichológiában áttörésnek vagy szintlépésnek nevezzük azt a pontot, amikor sikerül valamilyen korábbi, csekélyebb eredménnyel járó szokásmintát vagy viselkedést meghaladni, és valamely területen átütő eredményt elérni. Például megtriplázni a havi bevételünket, ami már tíz éve nem változott jelentősen, vagy hosszabb küszködés után lefogyni 30 kilót és átállni egészséges, mértéktartó étrendre.

A SZÖKÉS projekt célja, hogy összhangban lényünk legmélyebb késztetéseivel, a számunkra legfontosabb területeken meghatározzuk és megtanuljuk kialakítani azokat a cselekvési mintákat és szokásokat, amik a lehető legrövidebb időn belül elhozzák az áttörést az életünkben.

A neuroplaszticitás megértése, hogy képesek vagyunk bármikor áthuzalozni elménket, hogy új idegpályákat növesztve értünk dolgozó szokásokat alakíthassunk ki, minden idők legizgalmasabb felfedezései közé tartozik. A tudatszintek természetének megértése, a kvantumszemlélet, és az ezen alapuló új tudományok, az “új fizika”, és “új biológia”, pontosan meg tudták mára határozni, mit kell megváltoztatnunk, hogy az életünket új, eredményesebb szintre emelhessük, illetve, hogy az egy helyben topogásra kárhoztató dopamin- és endorfin fröccsre ácsingózó negatív szokás-hurkainkat, az életünket leblokkoló korlátozó hitrendszereinket hogyan tudjuk felszámolni.  És ami a legfontosabb, mára a HOGYANT is tudjuk.

Ha szeretnél változtatni az életeden, ráadásul még csak kitartásra és akaraterőre sem lesz szükséged.

A kitartás és az akaraterő is csak egy csodálatos melléktermék lesz, és az új nézőpontok elsajátításából fognak fakadni.

A SZÖKÉS projekt során azokon a területeken, amelyek a legtöbb kihívást jelentik az életedben, csinálunk egy “reboot”-ot, egy újraindítást, elkészítünk egy személyes térképet, kitűzünk rajta néhány kapaszkodót és sarokpontot, amikhez viszonyítani tudod a haladásodat, ezek után pedig, szinte szó szerint meg fogod tanítani magad újra járni. Újra a saját utadat járni. A szokás-hurkok kialakításáért felelős önjutalmazó rendszerednek pedig meg fogjuk tanítani, hogy ezután csak az előrehaladásodat támogató mintákat jutalmazza.

Kérlek, lazíts el egy picit…

Képzelj el egy nagy tágas lakást, aminek van egy szép nagy nappalija és van benne három kisebb szoba. Mivel azonban a tulajdonos nem lakik ott állandóan, csak ritkán látogatja meg ingatlanát, ráadásul a lakás ajtaja is tárva-nyitva van, ezért rövid időn belül néhány önkényes lakásfoglaló hajléktalan beköltözött oda. Óriási bulikat csapnak, jönnek-mennek a csövesek, esznek-isznak, mulatoznak, igazi átjáróház, majd rövid időn belül egy koszfészekké avanzsálódott bűzös kéjbarlang lesz a kecóból. Nem törődik senki semmivel, nem takarít senki, piás üvegek mindenütt… Míg az egyik pillanatban jókedvűen énekel meg táncol a lepukkant társaság, a másik pillanatban , miután jobban felöntöttek a garatra, egymás torkának esnek, veszekszenek, verekednek, törnek-zúznak, rommá amortizálva egymást és a szép lakást.
És így megy ez évekig, mert a tulajdonos teljesen más dolgokkal volt lefoglalva, máshol sürgött-forgott, keményen lekötötte az élete, szinte teljesen megfeledkezett erről a pompás ingatlanáról.  Mire feleszmélt és megtudta, mi történik nála, nagyon hosszú idő telt el. Először szép szavakkal kezdte győzködni a csöveseket, hogy hagyják el a lakást, keressenek új otthont maguknak, és ne nála randalírozzanak, de a szép szavak nem hatottak, senki nem mozdította a füle botját sem. Kénytelen volt drasztikusabb eszközökhöz folyamodni.
Kihívta a rendőrséget, és kitoloncoltatta az önkényes foglalókat…
Ezután hívott egy speciális takarítóbrigádot, akik még a parkettet is felszedve kihajigáltak minden bútort, kitakarították, gőzborotvával még a falak pórusaiból is kifertőtlenítették a szennyeződéseket,  kifestettek, és az egész lakást újra berendezték szép bútorokkal.

A tulajdonos idővel lenyugodott, és megfogadta, hogy soha többé nem hagyja tárva-nyitva a lakásajtót, ezentúl mindig kulcsra zárja, és jobban fog vigyázni az értékeire…

Na, most képzeld el, hogy ez a lakás tulajdonképpen nem is egy lakás, hanem a te elméd, a takarító brigád pedig azért jött, hogy kitakarítson és rendet tegyen a gondolataid között.
A tulajdonos te vagy és te vagy, aki a rend rakás után most végre megnyugodhatott.

Rövid időn belül azonban megint csengetnek az ajtón… Azon a bizonyos képzeletbelin…
Az ajtóban két férfi és egy nő áll. Jól szituáltak. A férfiak mindkét kezében nagy, fémborítású bőröndök vannak, illetve egy átlátszó nylon zsákban kábelek, érzékelők, mindenféle szonda…
A nő udvariasan köszön, a neveden szólít, de mire feleszmélnél, már lép is be az ajtón és mutatja az utat két társának a nappali szobába.
Azt mondják valami központi szerverteremből jöttek, mert valami probléma merült fel… Veled! – néz rád a nő, majd sejtelmesen végig pásztáz a tekintetével tetőtől talpig. Leültet az egyik fotelbe a nappaliban, a két társa pedig elektródákat kezd felszerelni rád. A halántékodra, a homlokodra, a mellkasodra, a szívedre.
Fogalmad sincs, hogy mi történik, de szó nélkül engedelmeskedsz, mert a szíved mélyén tökéletes bizalmat érzel irántuk. Olyan érzésed van, mintha a te belső hívásodra érkeztek volna.

Rövid idő alatt rájössz, hogy ezek az emberek te rád lettek kiképezve. Mindent tudnak rólad. A számítógépeik képernyőjén mindent látnak a lelked legrejtettebb zugairól is. Pontosan tudják, mik az álmaid, mik a félelmeid, milyen gyerekkori és felnőttkori traumáid vannak, milyen extra képességek hevernek kiaknázatlanul benned, mindent tudnak a kapcsolataidról, a függőségi viszonyaidról, a gyengéidről, az erősségeidről. Azért jöttek, hogy segítsenek neked visszavenned az uralmat az életed felett. Azt mondják bezsákoltál már minden élet leckét, amiért ide jöttél, megszenvedtél már minden hibás tettedért, a másoknak okozott fájdalmakért, és eleget büntetted már saját magadat is. Benn ragadtál a lelked sötét éjszakájában, elvesztetted a fókuszt, így a figyelmedet nem tudod jelenleg a fontos dolgokra fordítani. Azt mondják, ebből  most már elég. Ha nem tanulod meg újra kezelni a stresszkezelő mechanizmusaidat, és a figyelmed irányítását, egy helyben fogsz topogni egész életedben. A monitoron pontosan meg tudják mutatni agyad neuron hálózatában azokat a szinapszisokat, amik folyamatosan önszabotáló üzemmódra kárhoztatnak. Azért küldte őket a rendszergazda, hogy vedd most már át az uralmat az áramköreid felett, hogy elkezdhess rendesen működni. Van benned egy csomó kiaknázatlan zseni képesség, és te azért születtél ide le a Földre, hogy ezekből a lehető legtöbbet kibontakoztasd magadban.

A nő elővesz egy fecskendőt, és megkér téged, hogy tűrd fel az inged ujját. Azt mondja, most aludni fogsz egy ideig… Közben pedig utazni fogsz egyet a csodák világába, a kvantum térbe, hogy megismerd a valóság felépülésének igaz természetét, és életedben talán először ráláthass tisztán a saját életedre… Fogalmad sincs miről beszél, de bizalmat érzel, és szó nélkül engedelmeskedsz most is. Behunyod a szemed, és kényelmesen hátradőlsz a fotelban.
Nem tudod mit fognak csinálni veled az idegenek, de zsigerileg megbízol bennük. Tisztán érzed, hogy rövidesen valami igazán jó dolog veszi kezdetét….

Idáig a történet…

Nem tudom, hogy megérintett-e, mert lehet, hogy egészen más élethelyzetben vagy…. De, ha igen, akkor bizton állíthatom, hogy a SZÖKÉS projekt neked lett kitalálva. Ha valaki hosszabb ideje megrekedt egy élethelyzetben, nincs más esélye a váltáshoz, mint feltérképezni a szokásmintákat, amik leuralták az elméjét és a szívét, és megfelelő módszerrel tudatosan, lépésről lépésre át kell írnia őket. Új idegpályákat kell növesztenie, és olyan rutinokat, amelyek ezután érte kezdenek el dolgozni minden áldott nap.

Ha elvégzed a kurzust, (amihez a határozott döntésedre, egy A4-es spirál füzetre, és a képzelőerődre lesz csak szükség) kialakítjuk ezeket a rutinokat, és a mindennapjaid során azt fogod rövidesen észrevenni, hogy az értékrendednek megfelelő eredményeket szenvedéllyel fűtött, örömteli cselekvés által fogod elérni. A szellemi csúcsélmények megélése pedig napi szinten fogják jellemezni az életedet.


A 4 hét alatt:

– Megtanuljuk hogyan lehet új cselekvési sémákat, értünk dolgozó szokásmintákat kialakítani az agyunkban;
– Megtanuljuk hogyan lehet a már meglévő romboló-, önpusztító- vagy halogató szokásainkat felülírni ezekkel az új mintákkal;
– Megtanulunk összehangolódni a lelkünk diktálta legmélyebb elhívásainkkal;

– Elsajátítjuk a legmagasabb rezgés- és energiaszintet biztosító látásmódot, és begyakoroljuk a megtartását;
– Megtanuljuk hogyan kell lényünkkel összhangban célokat kitűzni (főleg olyankor, amikor nincs hozzá kedvünk, enerváltak vagy épp kilátástalannak, reménytelennek tűnő helyzetben vagyunk);
– Megtanuljuk hogyan kell a Cél-Okkal mélyen átitatódni, és elültetni azokat a térbeli memória aktiválásával a mélytudatba;
– Megtanuljuk hogyan kell cselekvésbe lendülni és megvalósítani céljainkat;
– Megtanuljuk hogyan lehet Elengedéssel közelebb kerülni egy adott célhoz;
Az életünkre legnagyobb, legerőteljesebb változást hozó cselekvési sémát be is gyakoroljuk;
– Megtanítod magad újra bízni korlátlan teremtő képességedben (új jel-rutin-jutalom szokás-hurkok kialakításával).

 Ugyanezt a módszert alkalmaztam (akkor még öntudatlanul), amikor annak idején egy előnytelen(nek látszó) szerződés aláírása miatt az egyetlen esélyem az maradt, hogy ne veszítsem el a cégemet, és a családi házunkat, ha 50-szeresére növelem a bevételeimet. A szerződés aláírásakor egyedül dolgoztam a cégemben, 2 évvel később, mire sikerült az ötvenszerezés, 14 fős vállalkozás lettünk. A műtét olyan jól sikerült, hogy a 14 főből 10 kollégával 15 éven keresztül együtt maradtunk.

Ugyanezt a módszert alkalmaztam (akkor már félig tudatosan), akkor is, amikor hosszú évek “kemény munkájával” egy nyak nélküli, 130 kilós, tokás hájgolyó lettem. Egy szép napon, kezemben a féléves kisfiammal, leültem egy műanyag székre, ami darabokra tört alattunk, és a szoba végéig gurultunk… A következő 60 nap alatt 40 kilót fogytam…

 Ugyanezt a módszert alkalmaztam akkor is, amikor “kétkezi melós” neveltetést kapott vállalkozóként a fejembe vettem, hogy inkább író leszek, aki könyveket ír, és abból él. A környezetemben ezt ostobaságnak vélték, “hiszen senki sem olvas könyveket” és a legtöbb író még a nyomdaköltségeit sem termeli ki a könyveivel. Az első könyvemet, bár egyetlen kiadó sem akarta kiadni, én magánkiadásban megtettem. Egy éven belül bestseller lett, és rövid időn belül közel 20 millió Ft-ot hozott a konyhára. (És most az oldal alján ingyenesen letöltheted az E-book verzióját 🙂 )

De, ugyanezt a módszert alkalmazom most is (most már tudatosan), mivel a válásom után teljes képszakadás történt a lelkemben, és a dolgok megváltoztatására irányuló belső igényem leesett az árral ide-oda sodródó planktonok, meg a papucsállatkák szintjére.Teljesen újra kellett írnom az alapoktól a saját sztorimat. És, jelentem a módszer működik…

Az Élet néha kemény, és előfordul, hogy padlóra küldi az embert. De, meg kell érteni, hogy nincs odakinn, csak idebent van. Az Élet bennünk zajlik és minden aspektusára hatással tudunk lenni.

A VÁLTOZÁS lehetséges. Bármilyen élethelyzetből lehet szépíteni, mert meg tudunk változni. Életünk bármelyik területén el tudjuk érni az áttörést. TE is meg tudsz változni. Ha jelentkezel a SZÖKÉS projektre, garantálom, hogy meg is fogsz.

Sok szeretettel várunk a SZÖKÉS kurzuson!

Jelentkezéshez töltsd ki a bemutatkozó videók alatti űrlapot!


Tarnóczy Vilmos

Gloria in Excelsis Deo

 

Az online kurzust a Kvantum klub alapítói: Tarnóczy Vilmos és Egres Katinka tartják. A részvételhez egy A4-es négyzethálós füzetre, internet kapcsolatra, mikrofonra és webkamerára (ajánlott) lesz szükséged. A kurzus előre leegyeztetett időpontban, élőben (nem felvételről), (1-3 fős kiscsoportokban) személyre szabottan zajlik.

 

Nézd meg rövid bemutatkozó videónkat:

 

Menjünk bele picit az alapokba:

Jelentkezés:

A 4 hetes tanfolyam tartalmazza a teljes kurzus anyagát, minden információt, tudást, személyre szabott gyakorlati technikát. A tanfolyam során 1 hónapon keresztül napi 30 perc elfoglaltságot jelent a technikák megtanulása és a sémák begyakorlása. Az online képzés “zoom” konferencia teremben történik,  heti 1 óra személyre szabott konzultációval.
A 6 hónapos verziót azoknak javasoljuk, akik szeretnének több személyes segítséget a fejlődéshez, így a 4 hetes kurzust további 5 hónap intenzív nyomon követés és heti rendszerességű személyes tanácsadás követi.
Találkozzunk a kurzuson, töltsd ki a jelentkezési lapot most!

Keresztnév (így szólítunk a levelekben):*
Email:*
Név (számlázási):*
Irányítószám:*
Város*
Utca, hsz, emelet, stb.*
Telefonszám:
Fizetés módja:*

Keresztnév (így szólítunk a levelekben):*
Email:*
Név (számlázási):*
Irányítószám:*
Város*
Utca, hsz, emelet, stb.*
Telefonszám:
Fizetés módja:*

Töltsd le a Szökés az elme börtönéből című könyvet ingyenesen most:

Néhány gondolat a Szökés könyv kapcsán:

A Szökés könyv rövid időn belül Bestseller lett. A következő mezők kitöltésével, most ingyenesen letöltheted az e-book verziót. 

 
 
Email:*
Keresztnév:*
*