60 napos
Fogyókúra+ImmunTurbo program

Érzelem felszabadítás tudati technikákkal, tánc-, és művészetterápiával.
A tökéletes testedet faragd meg magad! – Speciális fitnesz program

“A Test a Dharma!”
Dharma: minden lény beteljesedésének, kiteljesedésének eszköze.
Védikus bölcselet

 

Tarnóczy Vilmos
Az elmúlt 2 évben több, mint 400 résztvevő végezte el online fogyókúra programját, melyben tudati technikákkal, új idegpályák létrehozásával, és az érzelmi agy, a limbikus rendszer megtrenírozásával többnyire a fotelban ülve égettek el közösen kb.: 2500 kg zsírt. A kvantum szemlélet népszerűsítője, illetve a limitáló hitrendszerek feloldásának specialistája.

Farkas Renáta vagyok, táncosnő, life coach, művészeti terapeuta. Közel három évtizede tartó szerelmi viszonyom a tánccal, és az ebből a viszonyból születő szabadságszeretettel, számtalan egyéb módszert hozott az életembe, amelyek mind mind egyetlen célt szolgálnak. Az önismeret, a felszabadulás, a kiteljesedés és önmegvalósítás útját. Azt gondolom, hogy ennek az útnak egyetlen valódi célja lehet, az önmagunkba való megérkezés, vagy máshogy fogalmazva, az élet szeretetének, a létezés örömének folyamatos, könnyed megélése. Mindegy, hogy ennek az állapotnak a megteremtéséhez a szabad rajzoláson, a zenén, vagy a tánc által felszínre törő férfi-női minőség adta stabilitáson át vezet az út, mert a cél nem egy végállomás, hanem maga az út. Mindegy az is, hogy azok akik hozzám fordulnak, lelki okokból, vagy testi panaszaik (pl elhízás) miatt teszik ezt, mert amiben én tudom őket segíteni, az nem egy fogyókúra, nem egy diétás életmód megcélzása, hanem annak a boldogságnak az integrálása, amely egy szilárd kiindulópontja lesz az egyensúlyi állapotnak, amelyben a pozitív változások, úgy mint fogyás, testtudatosság, vagy testi lelki stabilitás, hétköznapi rutinná fejlődhetnek. Ha szeretnéd megtapasztalni, és tudatosítani magadban az alapigazságot, amely szerint a boldogság nem egy állapot, hanem egy irány, ha fogyni szeretnél, ha pozitív változásra van szükség életed valamely területén, ha keresed a női vagy férfi minőségek megélésének alapigazságait, ha szeretnél e titkok avatott tudója lenni, örömmel várlak programjaimon. Legyen könnyed és örömteli a létezésed. Szeretettel, Farkas Renáta.

Üdvözöllek, Lengl Linda vagyok, többszörös fitness modell bajnok. Nem tudnám megmondani, hogy pontosan mikor lépett be életembe az aerobik, de az biztos, hogy gyakorlatilag amióta az eszemet tudom, szinte minden vonzott és érdekelt, ami a fitness világába tartozik. Ennek a kíváncsiságnak köszönhetően, már több mint tizenöt éve hivatásszerűen is foglalkozom csoportos aerobic oktatással, 2014 óta pedig személyi edzőként is várom a hozzám forduló fogyni, erősödni, szépülni vágyókat. Célom nem csupán a kalóriák égetése, hanem egy olyan életfilozófia átadása, amelynek fókuszában a mozgás öröméből fakadó, kitartásra épülő de nem önsanyargató, testi és lelki egészség megteremtése áll. Ennek az egyensúlyi állapotnak a megteremtésében szeretnék segíteni neked, ha súlyproblémával küzdesz, ha az állóképességedet szeretnéd növelni, vagy egyszerűen csak szeretnéd beépíteni mindennapi életedbe a rendszeres testmozgást. Az általam összeállított teljes testes zsírégető gyakorlatsor elsősorban az olyan fogyni vágyó embereket célozza meg, akik tartós eredményeket szeretnének elérni. Ezért a gyakorlatsor figyelembe veszi az egyéni kvalitásokat is, így szinte teljesen biztos, hogy a programba épített gyakorlatokat akár saját otthonodban is hatékonyan alkalmazhatod majd. Több mint másfél évtizedes fitness pályafutásom alatt olyan elméleti és gyakorlati tapasztalatokra tettem szert, amelyek segítségével nem az elégetett kalóriák számát, hanem az elégedett ügyfeleket szeretném maximalizálni. Ha egy olyan személyi edzőt keresel, aki szerint igenis belefér az a két gombóc fagyi, vagy az a szelet torta, mert meg kell adni a szervezetnek, amit megkíván, akkor engem keresel.

Exkluzív, személyreszabott 60 napos Fogyókúra + Immunturbo programunkat azok számára ajánljuk, akik hajlandóak voksukat letenni egy korszakalkotó módszer mellet, amely módszer tudati technikák, specifikus aerob gyakorlatok, és hatékony művészetterápiás elemek segítségével, bárki életében képes csodálatosan pozitív hatását kifejteni. Elsődleges célunk, hogy a résztvevők egy olyan módszert sajátítsanak el, amely során új idegpályákat építünk, új szokáshurkokat fixálunk, új érzelmi válaszreakciókat tanítunk meg az idegrendszerünknek. Ezek a válaszreakciók pedig új viselkedésbeli szokásminták formájában fognak megjelenni az életünkben, és a továbbiakban akkor is értünk fognak dolgozni, amikor már nem is vagyunk ennek tudatában. A hatékony érzelem felszabadítós gyakorlatok és művészetterápiás elemek segítségével pedig azon dolgozunk, hogy megszüntessük a háttérben futó érzelmi konfliktusokat. Ha szeretnél e tudásanyag birtokosaként énképed elfogadásában változtatni, az önbizalmadat/ősbizalmadat az egekbe emelni, ha nem csak a tökéletes alak, de egy olyan tudati állapot elérése is célod, amely a mozgás öröméből kiindulva, verejtékes küzdelem nélkül ér el kimagasló eredményeket, töltsd ki a Megrendelő űrlapot! A 8 hetes program díja jelenleg, kedvezményesen 99.500 Ft.

Jelentkezés után azonnal indul a program. Hetente kapod videók és leírások formájában, hogy mit kell elvégezned. A következő hatvan nap során minden héten, előre egyeztetett/meghirdetett időpontban élő zoom webkonferenciás találkozókon segítjük testreszabni számodra a feladatokat, illetve a részvételi díj tartalmaz 30-30-30 perc egyéni konzultációt is Vilivel, Renivel és Lindával is külön külön. Ha lenne még kérdésed, tedd fel telefonon: +36 70 315 6820 (Vili)

Megrendelem a Programot: