vili8het

8 hetes “online” fogyókúra program a tudatalatti megtrenírozásával
Felejtsd el a koplalást, a küszködést és az akaraterőd megerőszakolását!
Tanítsd meg az idegrendszerednek, hogy a tested vékony akarjon lenni!
Napi 3X8 perc, ha nagyon elfoglalt vagy 3×4 perc

Sajátítsd el a világ leghatékonyabb tudati technikáit,  amikkel elérheted, hogy a tested újra vékony, kirobbanóan energikus és egészséges legyen!
Mindössze néhány perc tudatos önmagunkra figyelés naponta.

“Az első héten megjött az az eredmény, hogy leálltam az érzelmi zabálással…
Ez a 8 hetes program megváltoztatta az életemet. Nem tudok eléggé hálás lenni érte.”

Dr. Pánczél Judit 
(Judit a videóban is elmondja a magáét 🙂 )

“10 kilót fogytam a program során, pedig az étkezésről tulajdonképpen nem is volt szó… 🙂
Nagy öröm, hogy lett nyakam, meg vállam… És lassan derekam is lesz “
Tamás Judit
(Judit a program végére -10 kilót, azóta pedig már -30-at fogyott le. Ma már van dereka 🙂 )

“Nagyon sok tréningen vettem már részt, nagyon sok könyvet elolvastam, és nagyon sok módszert kipróbáltam, 
de ez most… nekem ez mindent vitt. Egyszerűen nincs olyan része a gyakorlatoknak, amiket ne imádnék.”
Bánki Eszter

Huhhh, hogy is kezdjem?

Ha egyből azzal kezdem, hogy most egy olyan forradalmi és hatékony fogyókúrás program weboldalán vagy, ami szinte egyáltalán nem taglalja, hogy mikor mit és mennyit egyél, illetve, ami arra kér, hogy a következő hetekben a hatékony fogyás beindulásának érdekében ne sportolj naponta 5 percnél többet, lehet azt hiszed, hogy meghibbantam. 

Pedig tényleg egy ilyen programot állítottunk össze a Kvantum klubban.
Az elindulás első két évében, több mint két és fél tonnát fogytunk közösen az eddigi résztvevőkkel, tehát garantálom, hogy a 8 hetes program működik. Nem kell éhezni, nem kell koplalni, naponta három alkalommal mindössze 8 perc fókuszált figyelemre van csak szükséged. Ha nagyon zsúfoltak a napjaid, a háromszor 4 perc is hatásos tud lenni.

Azért nem a táplálkozás vagy a sport áll a fókuszában ennek a 8 hetes tréningnek, mert az elhízásnak, főleg ha már hosszú évek óta fennáll, akkor szinte biztos, hogy a háttérben valamilyen érzelmi konfliktus, önkifejezési probléma, helytelen gondolkodási és viselkedési sémák,  tudatalatti szégyen- vagy bűntudat minták állnak.
Egy “elhagyatottság konfliktus” szinte azonnal raktározó üzemmódra állíthatja egy arra érzékeny ember szervezetét, és a zsírraktározás még diétás étrend vagy koplalás esetén sem hoz különösebb eredményt.  

Egy nehéz érzelmi helyzetben, ha valakit épp becsaptak, megloptak, megcsaltak, elárultak, vagy a munkahelyén él meg rövidebb-hosszabb ideig méltatlan, stresszes helyzeteket, hogy a francba tudna betartani egy diétás étrendet, ha évtizedek óta akár, az evés volt a leggyorsabb és leghatékonyabb recept az érzelmi kielégüléshez és megnyugváshoz?

Az agyunk érzelmi vezérlőrendszerének tudatos megtrenírozása nélkül, ez szinte lehetetlen. 

Igazándiból egy forradalomba hívlak Téged!

Szinte az egész nyugati civilizáció legnagyobb problémája az elhízás, a figyelemre és fókuszálásra való képtelenség.
illetve a nehéz élethelyzetekből való váltás 

 

Jelentkezz a bemutató előadásra, vagy olvass tovább és kezdj bele azonnal!

(A videó végén hallgasd meg azokat, akik már elvégezték a kurzust!)

Ha azonnal szeretnéd a programot kezdeni, olvass tovább:

“A Test a Dharma.

Dharma: minden lény saját kötelessége, beteljesedésének/kiteljesedésének eszköze.
– Védikus bölcselet


Ez egy 8 hetes tréning program, amiben nem csak információkkal etetjük az értelmünket,
 hanem az idegrendszerünket trenírozzuk, hogy valóban megtörténjen a változás.

Szeretettel Köszöntelek!
Tarnóczy Vilmos vagyok, a Kvantum Klub alapítója,
és a Szökés az elme börtönéből című könyv írója.
(Töltsd le a könyvet most ingyenesen a lap alján.)

Magas vérnyomás, glutén-, és laktóz érzékenység, különféle allergiák, havonta több alkalommal is 3-4 napig tartó kínzó, migrénes fejfájás alkalommal kínzó

— azért nem beszélünk sokat arról mit egyél, vagy mert bármit is tanulsz, egymásnak ellentmondó kutatási eredmények…
— egyéni konzultáció a második héten mikrobiom visszaállítására, támogatására, belső gyulladások, hormonrendszer támogatása, 
— transzgenerációs trauma vagy legnagyobb sztresszt okozó környezeti hatás kezelése, személyre szabva a vizualizációs gyakorlatokhoz. 
— étkezési alapelvek…


Ez a 8 hetes program a modern tudatkutatás legerőteljesebb tudati technikáit felsorakoztató, az emberi agy működését, az érzelmi indító-, irányító- és vezérlőrendszerét egyszerűen bemutató, és egy “változni akaró” ember szempontjából a leghatékonyabban összeállított program, amiben a foglalkozások első napjától kezdve azonnal mindent a gyakorlatba ültetünk.

Nem fogunk semmilyen csodakapszulát vagy más fogyókúrás “szert” használni, nem kell edzőterembe járnod (ha nem akarsz), mégis ezalatt a 8 hét alatt elkezdenek leszaladni rólad a kilók, és miután befejezted a programot, azután is azon a pályán tudod tartani a testsúlyodat, amerre haladni szeretnél.

És, tudom, ez már botrányszagú a mai fogyókúrás hirdetések világában, de őszintén mondom:
a következő 8 hét könnyű lesz és kellemes.

3 dologra lesz szükséged:
1. AKARJ VÁLTOZNI!
2. 1 db jegyzetfüzet.
3. Internet kapcsolat,
mert a 8 hét alatt, 7 naponta fogjuk megküldeni e-mailben az előadások videó anyagát és az elvégzendő feladatokat. Ki sem kell mozdulnod otthonról.

Ennyi elég is, jelentkezem most, irány a lap aljára>>>

Amíg nem tudod pontosan, hogy mikor mi zajlik a fejedben, és nem tanulod meg irányítani ezeket a belső folyamatokat, tök mindegy milyen csodamódszerrel, varázspirulával vagy orrvérzésig sportolással akarsz lefogyni, az eredmény biztos, hogy nem lesz tartós. A 8 hetes kihívás alatt pontosan ezeket a folyamatokat tanuljuk meg az irányításunk alá venni.

Ha azon gondolkozol, mire van szükséged, hogy belevágj ebbe a programba, kizárólag arra a tiszta szándékra, hogy meg akarj szabadulni a súlyfeleslegedtől. Nincs arra szükség, hogy kitartó legyél, hogy nagy erőfeszítésekre legyél képes, és az se gond, ha úgy érzed, hogy neked nincs semmi akaraterőd. És ez nem vakítás, mert ezek a tulajdonságok a melléktermékei lesznek annak, ha végig csinálod a 8 hetes tréninget.

Nem számít milyen élethelyzetben vagy, mekkora feszültség van körülötted, sőt minél nagyobb nyomás nehezedik rád, annál gyorsabban és nagyobb örömmel fogod elsajátítani a módszert, mivel agyunknak pontosan azt a képességét tanuljuk meg irányításunk alá venni, amivel aztán bármilyen más célt is  a lehető leggyorsabban érhetünk el.
Ha becsukott szemmel el tudsz képzelni egy rózsaszínű elefántot, akkor rendelkezel minden képességgel, ami ahhoz kell, hogy sikeresen végig csináld ezt a programot.

  

A neuroplaszticitás megértése, hogy képesek vagyunk bármikor áthuzalozni elménket, hogy új idegpályákat növesztve értünk dolgozó új szokásokat alakíthassunk ki, az agykutatás területén minden idők legizgalmasabb felfedezései közé tartozik. A tudatszintek természetének megértése, a kvantumszemlélet, és az ezen alapuló új tudományok, az “új fizika”, és “új biológia”, pontosan meg tudták mára határozni, milyen mentális folyamatok menedzselését kell elsajátítanunk, hogy az életünket új, eredményesebb szintre emelhessük, illetve, hogy az egy helyben topogásra vagy kóros túlevésre kárhoztató dopamin- és endorfin fröccsre ácsingózó negatív szokás-hurkainkat, az életünket leblokkoló korlátozó hitrendszereinket hogyan tudjuk felszámolni.  És ami a legfontosabb, mára a HOGYANT is tudjuk.

Ha elvégzed a 8 hetes programot, (amihez a határozott döntésedre, egy jegyzetfüzetre, és a képzelőerődre lesz csak szükség) kialakítjuk ezeket a rutinokat, és a mindennapjaid során azt fogod rövidesen észrevenni, hogy a zsírpárnáid napról napra  úgy fognak leolvadni rólad, hogy közben a napi feladataidat is elégedettséggel és örömmel tudod végezni.

A 8 hét alatt:

– 
Megtanuljuk hogyan lehet új cselekvési sémákat, értünk dolgozó szokásmintákat kialakítani az agyunkban, hogy többé ne az ételt válasszuk stresszlevezetés vagy az érzelmi kielégülés érdekében
– Megtanuljuk hogyan lehet a már meglévő romboló-, önpusztító-, falási rohamokat előidéző szokásainkat felülírni ezekkel az új mintákkal;
– Megtanuljuk, hogy a mindennapok során előforduló, negatív érzelmi állapotaink során (düh, harag, stressz, frusztráció, szorongás, stb.) milyen egyszerű, belső mentális munkát kell elvégeznünk érzelmi egyensúlyunk mielőbbi visszaállításához.
– A 4. héten miután már megdolgoztuk kicsit a tudatodat és a lelkedet, mutatok egy módszert, amivel rövid időn belül könnyedén rá tudod állítani a szervezetedet a napi fél kilós zsírégetésre az egészséged veszélyeztetése nélkül, a legújabb tudományos kutatási eredményekkel alátámasztva.

Nem elírás!!!
Napi fél kilós zsírégetés egészségesen, szenvedés nélkül.

A program 8 modulból áll, az előadások kb.: két óra hosszúak, a tanultak elsajátításához a 8 hét során naponta 3 alkalommal, ideális esetben 8 perces, (de minimum 4 perces) feladatokat kell majd elvégezni otthon vagy a munkahelyen (reggel, délben, este).  Jelentkezés után meghívót kapsz zárt facebook csoportunkba is, ahol felteheted kérdéseidet, és további ösztönző támogatást kaphatsz a csoporttagoktól.
Ezen kívül minden héten részt vehetsz (jelenleg szerdánként 18:00 órától kezdődő) élő webszemináriumunkon.

 
Kvantum lények vagyunk. Tulajdonképpen az történik meg velünk az életünk során, amiben hiszünk. Legyen az valós vagy tévhit,

Te magad, az Életed a módszer, Te magad vagy a Rendszer, aminek a finomhangolása miatt leszülettél. 

Agyunk jutalmazó rendszere, illetve a napi történéseket és eseményeket feldolgozó érzelmi vezérlőrendszerünk olyan sokszor lett becsapva, megtévesztve, félrevezetve, hamis célok vagy ideák által, hogy sokszor nemhogy a tudatalattink, de még a tudatos részünkkel sem tudjuk eldönteni, mi az, ami segíti életünk kiteljesedését, és hosszú távon jó nekünk. 

Ha szeretnél végleg megszabadulni a túlsúlyodtól,

várunk Téged is szeretettel a 8 hetes programban!
Akár most azonnal is kezdhetsz! 


Jelentkezéshez töltsd ki a bemutatkozó videóink alatti űrlapot!
Ha további kérdésed lenne, mielőtt belekezdenél a 8 hetes tréningbe, a legegyszerűbb, ha felhívsz telefonon: 70 315 6820

Tarnóczy Vilmos

Kérlek, hallgasd meg néhány résztvevő véleményét, akik elvégezték már a 8 hetes tréninget, csatlakozni és elkezdeni a programot a videók alatti űrlap kitöltésével tudsz.

Jelentkezés:

A 8 hetes program díja 49.500 Ft

( Most lehetőséged van 2 vagy 3 havi részlet megfizetésével jelentkezni a programra.
2 havi részletben = 2 x 25.500 Ft
3 havi részletben = 3 x 18.000 Ft
Amennyiben a részletfizetési opciót választod, írd ezt be a megjegyzés rovatba: “2 havi részletben” vagy “3 havi részletben” 
Mivel a rendszer nem kezeli a részlet fizetést automatikusan, a kiküldött díjbekérőn a megadott bankszámlára a választott részlet összegét utald el, ne a 49.500 Ft-os végösszeget.  Az első részlet beérkezése után azonnal kezdheted a programot, és küldjük a befizetésről a számlát.)

Ha másnak rendeled meg a programot ajándékba, kérlek jelezd ezt a megjegyzés rovatban, befizetés után felvesszük veled a kapcsolatot.


SZEMÉLYES MENTOR
ÁLÁS

Amennyiben szeretnéd, hogy a 8 hét során folyamatos mentorálásban részesülj, napi szintű konzultációkkal, jelentkezz a “SZEMÉLYES MENTORÁLÁS” programra!
Egy precíz program keretében minden feladatot együtt gyakorlunk be. A 8 hét után 3 hónap utánkövetés történik, melynek során minden tanult technikát tovább mélyítünk. A fogyásra teljes garanciát vállalok, ennek feltételeit személyesen rögzítjük.
Jelentkezés előtt egyeztessünk telefonon, hogy megtudd mikor érdemes részt venned ebben a programban (70 315 6820).

Még egy plusz Ajándék Neked
Töltsd le most a Szökés az elme börtönéből című könyvemet ingyenesen:

Néhány gondolat a Szökés könyv kapcsán:

A Szökés könyv rövid időn belül Bestseller lett. A következő mezők kitöltésével, most ingyenesen letöltheted az e-book verziót. 

 
 
Email:*
Keresztnév:*
*


Adatvédelmi szabályzat  ÁSZF

– Gloria in Excelsis Deo –