Helyes nézőpont és tudatállapot kialakítása a fogyáshoz (videóval)

A helyes nézőpont és tudatállapot kialakítása a fogyáshoz

A kvantum szemlélet egyik alapelve, hogy “nincs odakint, csak idebent van”.
Az életünket, a teremtéseinket vezérlő hitrendszereket, illetve eszméket akkor tudjuk tisztán felismerni, amikor egy korábbi makacs, beragadt nézőpont feloldása után, hirtelen óriási minőségi változás érkezik az életünkbe és lehetőségünk van tisztán rálátni mivel is bojkottáltuk magunkat.
Egy téves hitrendszer sokszor olyan masszív építmény, mint egy betonfal. Felszámolni viszont csak mentális simogatásokkal lehet. A légkalapács és a csákány itt nem ér semmit.

Agyunk új szokásmintát, automatizmusokat csak könnyű és egyszerű dolgokra képes építeni. És a könnyű itt azt jelenti: AMI NEKI KÖNNYŰ.
Amíg nem találjuk meg a bejárati ajtót, hogy egy értünk dolgozó, az életünket támogató cselekedetet hogyan lehet könnyen és élvezetesen végezni, addig nem lesz belőle automatizmus, nem lesz belőle rendszeresség.

“Ha tudod, de nem csinálod, vedd úgy, hogy nem tudod”.
Nem a TUDÁS a HATALOM, hanem az ALKALMAZOTT TUDÁS.

A 8 hetes fogyókúra program azért tart 8 hétig, mert az új, értünk dolgozó szokásmintákat egyszerű, élvezetes tudati technikákkal azonnal elkezdjük tanítani is az idegrendszerünknek. Mert az idegrendszerünk a végrehajtó.

Kérlek, nézd meg a videót, és ha szeretnél leszámolni a felesleges kilókkal, és a túlsúlyból fakadó összes nyavalyával, jelentkezz a videó alatti linken!


Kvantum Klub – 8 hetes fogyókúra program
FOGYJ LE MOST!

Tanítsd meg az idegrendszerednek, hogy a tested vékony akarjon lenni!
Egy gyakorlati tréning, ahol azonnal “csináljuk is”, amit megtanulunk.

Kezdj bele most, és szabadulj meg a túlsúlytól, illetve a túlsúly okozta egészségügyi problémáktól véglegesen!

További részletek, és jelentkezés itt:


www.kvantumklub.hu/8het >>>

8 hetes fogyókúra kihívás