Ezért tudunk bármikor megváltozni, új szokásokat felvenni. Neuroplaszticitás

Ezért tudunk bármikor megváltozni, új szokásokat felvenni. A neuroplaszticitásról.

Agyunk keszekusza idegpályák és neuronok tüzeléséből álló hadszíntér.
Bár, a nagy érzelmekkel járó események, esetleges traumák nagyon erőteljes viselkedés zavarokat tudnak okozni, az elmúlt évtized legizgalmasabb felfedezése, és egyre
kutatottabb területe, a neuroplaszticitás. Azaz, agyunk szerkezete, a viselkedési mintáinkat meghatározó szokáshurkok, vagy szorongást, feszültségeket okozó emlékhurkok, még a legmakacsabb, legrigolyásabb viselkedést okozó idegpályáink is folyamatosan tüzelő neuronokból, neuronok folyamatosan változó és megváltoztatható összekapcsolódásából áll.
Ennek köszönhetően bármikor képesek vagyunk új asszociációkat, új érzelmi válaszreakciókat létrehozni, amelyek rövid időn belül, akár teljesen “önfenntartók” lesznek.
(Új, önfenntartó érzelmi asszociáció létrehozása, azaz egy gondolat és egy érzés összetársítása akár néhány perc alatt megtörténhet).

A Kvantum Klub 8 hetes fogyókúra tréningjáben élvezetes tudati technikákkal, speciális vizualizációkkal új, értünk dolgozó idegpályákat, érzelmi asszociációkat hozunk létre, amelyek szinte az első perctől kezdve segítenek új cselekvési mintákat, magasabb energia-, és motivációs szintet létrehozni és megtartani a mindennapok során.

Nézd meg a videót, és ha szeretnél leszámolni a felesleges kilókkal, és a túlsúlyból fakadó összes nyavalyával, jelentkezz a videó alatti linken!


Kvantum Klub – 8 hetes fogyókúra program
FOGYJ LE MOST!

Tanítsd meg az idegrendszerednek, hogy a tested vékony akarjon lenni!
Egy gyakorlati tréning, ahol azonnal “csináljuk is”, amit megtanulunk.

Kezdj bele most, és szabadulj meg a túlsúlytól, illetve a túlsúly okozta egészségügyi problémáktól véglegesen!

További részletek, és jelentkezés itt:


www.kvantumklub.hu/8het >>>