Vedd vissza 8 hét alatt az uralmat a testsúlyod felett!

Néhány évvel ezelőtt 8 hét alatt 40 kilót fogytam.
De, Te ne így csináld!
Az elhízás testünk egy csodálatos képessége, hogy bizonyos körülmények mellett megvédjen saját magunktól és a romboló gondolatainktól. Akár tudatosak vagyunk erre, akár nem. Amíg nem az okokat kezeljük, a “lefogyás” csak szenvedést és küszködést fog jelenteni, ha az okokat kezeljük, akkor meg automatikusan megtörténik magától. Könnyedén.  

 A Kvantum Klub 8 hetes súlykontroll programja során megtanulhatod a legerőteljesebb tudati technikák alkalmazásával visszavenni az irányítást a tested felett. 

Az “online” fogyókúra programmal perceken belül egy új Élet kapujában találhatod magad, hiszen a jelentkezés után, akár azonnal kezdheted az első modul elvégzését és gyakorlását. Ki sem kell mozdulnod otthonról.

Ha szeretnél megszabadulni a súlyfeleslegedtől, nézd meg a rövid videót, és jelentkezz a további információkért, amiket hírlevélben küldünk meg az e-mail címedre.

Ezt látnod kell! Feliratkozásod után azonnal küldöm videón azoknak a beszámolóját, akik már elvégezték a 8 hetes programot.

+ Ajándék:

 Feliratkozáskor elküldöm ajándékba a SZÖKÉS AZ ELME BÖRTÖNÉBŐL című bestseller könyvem Ebook verzióját is.

Email:*
Keresztnév:*
*

Néhány gondolat a Szökés könyv kapcsán:

A Szökés könyv rövid időn belül bestseller lett. Feliratkozáskor azonnal megkapod a postaládádba a könyv e-book verzióját.