8 Hetes Online Fogyókúra Program

8 hetes “online” fogyókúra program a tudatalatti megtrenírozásával

Felejtsd el a koplalást, a küszködést és az akaraterőd megerőszakolását!
Tanítsd meg az idegrendszerednek, hogy a tested vékony akarjon lenni!

DOLGOZZUNK EGYÜTT 8 HÉTIG!

A programba belekezdhetsz akár azonnal, vagy csatlakozhatsz a 2024 február 14-én induló csoporthoz is, ha másokkal együtt inspirálódva szeretnél haladni. 

Napi 3×8 perc, ha nagyon elfoglalt vagy 3×4 perc is hatásos tud lenni

Akik már elvégezték:

“Az első héten megjött az az eredmény, hogy leálltam az érzelmi zabálással…
Ez a 8 hetes program megváltoztatta az életemet. Nem tudok eléggé hálás lenni érte.”
Dr. Pánczél Judit 
(Judit a videóban is elmondja a magáét 🙂 )

“10 kilót fogytam a program során, pedig az étkezésről tulajdonképpen nem is volt szó… 🙂
Nagy öröm, hogy lett nyakam, meg vállam… És lassan derekam is lesz “
Tamás Judit
(Judit a program végére -10 kilót, azóta pedig már -30-at fogyott le. Ma már van dereka 🙂 )

“Nagyon sok tréningen vettem már részt, nagyon sok könyvet elolvastam, és nagyon sok módszert kipróbáltam, 
de ez most… nekem ez mindent vitt. Egyszerűen nincs olyan része a gyakorlatoknak, amiket ne imádnék.”
Bánki Eszter

Hallgasd meg azokat, akik már elvégezték a programot:

További részletekért olvass tovább, jelentkezés az oldal alján

8 hetes "online" fogyókúra kihívás

Nézd meg a bemutatkozó videót:


Ez egy 8 hetes tréning program, amiben nem csak információkkal etetjük az értelmünket,
 hanem egyszerű tudati technikákkal hétről hétre az idegrendszerünket, illetve agyunk érzelmi vezérlőberendezését, a limbikus rendszert trenírozzuk, hogy valóban megtörténjen a változás.
2019 óta az eddigi résztvevőkkel kollektíven több mint 4.000 kg-t, azaz négy tonnát fogytunk.
A bemutatkozó videó felvétele óta, én személyesen is fogytam még 10 kilót,
pedig már az akkori eredménnyel is elégedett voltam. 🙂

 

Szeretettel Köszöntelek!
Tarnóczy Vilmos vagyok, a Kvantum Klub alapítója,
és a Szökés az elme börtönéből című könyv írója.

Először is elnézést kérek Tőled, amiért a címben használtam a fogyókúra és a kihívás szavakat, mert sem fogyókúrára nem szeretnélek biztatni, sem másokkal való értelmetlen versengésbe nem szeretnélek bevonni.
Egyszerűen csak kerestem a szavakat, amikkel meg lehet szólítani azokat a túlsúlyos embereket, akik szeretnék végre eltüntetni a zsírpárnákat maguk körül.
Ez a 8 hetes program a modern tudatkutatás legerőteljesebb tudati technikáit felsorakoztató, az emberi agy működését, az érzelmi indító-, irányító- és vezérlőrendszerét egyszerűen bemutató, és egy “változni akaró” ember szempontjából a leghatékonyabban összeállított program, amiben a foglalkozások első napjától kezdve azonnal mindent a gyakorlatba ültetünk.

Nem fogunk semmilyen csodakapszulát vagy más fogyókúrás “szert” használni, nem kell edzőterembe járnod (ha nem akarsz), mégis ezalatt a 8 hét alatt elkezdenek leszaladni rólad a kilók, és miután befejezted a programot, azután is azon a pályán tudod tartani a testsúlyodat, amerre haladni szeretnél.

És, tudom, ez már botrányszagú a mai fogyókúrás hirdetések világában, de őszintén mondom:
a következő 8 hét könnyű lesz és kellemes. Egyszerűen azért, mert az agy (életveszély helyzeteken kívül)  kizárólag az egyszerű és könnyű mintákból hajlandó tartós idegpályákat, szokásmintákat építeni.

2 dologra lesz szükséged:
1. AKARJ VÁLTOZNI!
2. 1 db jegyzetfüzet. 
A 8 hét alatt, 7 naponta fogjuk megküldeni e-mailben az előadások videó anyagát és az elvégzendő feladatokat. Ki sem kell mozdulnod otthonról. Minden héten személyesen is konzultálunk és személyre szabjuk számodra a feladatokat, az aktuális élethelyzetednek megfelelően.

Személy szerint több, mint 20 évig küszködtem túlsúllyal, súlyingadozással. Annak idején, a stresszes, cégépítős éveim elején volt, hogy 50 kilót is magamra kaptam, előfordult, hogy a mérleg 133 kilót is mutatott. Glutén érzékenység, laktóz érzékenység, magas vérnyomás, időnként egekbe szökő cukorszint, szinte heti rendszerességű, sokszor több napig is elhúzódó migrénres fejfájás jellemezték a mindennapjaimat. 
Nagyon zavart ez a helyzet, de akkor, egyszerűen fogalmam sem volt, hogyan tudnék életmódot váltani. Egy szép napon aztán, egy baráti összejövetelen épp evéshez készülődtünk, amikor megpróbáltam leülni egy műanyag székre, kezemben a féléves kisfiammal, és a szék egyszerűen miszlikre tört alattunk.

Fenékre esés és két hátra bukfenc után a fal állított meg bennünket. Szerencsére nem történt semmi bajunk, és a rövid ijedtség után a társaság is jót nevetett, viszont ott, akkor átbillent bennem valami. A következő hatvan nap során 40 kilót fogytam. Két hónapon keresztül reggel is és este is edzettem egyet, és egy viszonylag szigorú étrendi diétát tartottam be. A módszert egyébként nem javaslom senkinek, mert elég szélsőséges, emiatt veszélyeztetheti az egészséget is, viszont, akkor én egyszerűen nem tudtam nem ezt csinálni.

Miután megszabadultam a túlsúlyomtól, örültem is, meg nem is. Örültem, amiért sikerült ledobni a plusz kilókat, de nagyon zavart, hogy nem tudtam, mi volt a siker titka. Miért tudtam most megcsinálni, és évekig miért fulladt kudarcba minden próbálkozásom? Mert többször próbáltam életmódot váltani korábban is, de néhány napon belül mindig bekapcsolt az étel utáni sóvárgás.

A nagy fogyás után 8 éven keresztül heti 40-50 kilométert futottam, majd minden másnap 13-15 kilométert, mert bíztam benne, hogy kemény, kitartó edzésekkel meg lehet tartani az eredményt. De, nagyot tévedtem. Benne volt már a lábamban 15.000 kilométer, amikor egyszer belenéztem valahol egy tükörbe, és egy pocakos, tokás kis dagadék nézett vissza rám. 🙂

A rendszeres futás ellenére is minden évben plusz-mínusz 10 kiló ingadozás volt a testsúlyomban.
Na, ekkor kezdtek el érdekelni a valódi miértek.
Tudni akartam, hogy mi történik a fejemben, amiért ilyen irdatlan erőfeszítések ellenére sem tudtam távol tartani a zsírpárnákat. Utána néztem, hogyan működik agyunk érzelmi vezérlőrendszere, a limbikus rendszer. Hogyan működik a figyelem- és ítéletalkotó központunk a prefrontális kéreg a homloklebenyben. Hogyan alakulnak ki a szokásmintáink, a hiteink, a céljainktól távol tartó tévhiteink, hogyan tudunk a leggyorsabban kialakítani új, értünk dolgozó szokásmintákat. Hogyan tudjuk megtanítani agyunk jutalmazó rendszerét, hogy következetesen a valódi céljainkkal összhangban lévő viselkedési mintáinkat jutalmazza, és ne a rövid távú kielégülést támogassa.

Amíg nem tudod pontosan, hogy mikor mi zajlik a fejedben, és nem tanulod meg irányítani ezeket a belső folyamatokat, tök mindegy milyen csodamódszerrel, varázspirulával vagy orrvérzésig sportolással akarsz lefogyni, az eredmény biztos, hogy nem lesz tartós. A 8 hetes kihívás alatt pontosan ezeket a folyamatokat tanuljuk meg az irányításunk alá venni.

Ha azon gondolkozol, mire van szükséged, hogy belevágj ebbe a programba, kizárólag arra a tiszta szándékra, hogy meg akarj szabadulni a súlyfeleslegedtől. Nincs arra szükség, hogy kitartó legyél, hogy nagy erőfeszítésekre legyél képes, és az se gond, ha úgy érzed, hogy neked nincs semmi akaraterőd. És ez nem vakítás, mert ezek a tulajdonságok a melléktermékei lesznek annak, ha végig csinálod a 8 hetes kihívást.

Nem számít milyen élethelyzetben vagy, mekkora feszültség van körülötted, sőt minél nagyobb nyomás nehezedik rád, annál gyorsabban és nagyobb örömmel fogod elsajátítani a módszert, mivel agyunknak pontosan azt a képességét tanuljuk meg irányításunk alá venni, amivel aztán bármilyen más célt is  a lehető leggyorsabban érhetünk el.
Ha becsukott szemmel el tudsz képzelni egy rózsaszínű elefántot, akkor rendelkezel minden képességgel, ami ahhoz kell, hogy sikeresen végig csináld ezt a programot.

  

A neuroplaszticitás megértése, hogy képesek vagyunk bármikor áthuzalozni elménket, hogy új idegpályákat növesztve értünk dolgozó új szokásokat alakíthassunk ki, az agykutatás területén minden idők legizgalmasabb felfedezései közé tartozik. A tudatszintek természetének megértése, a kvantumszemlélet, és az ezen alapuló új tudományok, az “új fizika”, és “új biológia”, pontosan meg tudták mára határozni, milyen mentális folyamatok menedzselését kell elsajátítanunk, hogy az életünket új, eredményesebb szintre emelhessük, illetve, hogy az egy helyben topogásra vagy kóros túlevésre kárhoztató dopamin- és endorfin fröccsre ácsingózó negatív szokás-hurkainkat, az életünket leblokkoló korlátozó hitrendszereinket hogyan tudjuk felszámolni.  És ami a legfontosabb, mára a HOGYANT is tudjuk.

Ha elvégzed a 8 hetes programot, (amihez a határozott döntésedre, egy jegyzetfüzetre, és a képzelőerődre lesz csak szükség) kialakítjuk ezeket a rutinokat, és a mindennapjaid során azt fogod rövidesen észrevenni, hogy a zsírpárnáid napról napra  úgy fognak leolvadni rólad, hogy közben a napi feladataidat is elégedettséggel és örömmel tudod végezni.

A 8 hét alatt:

✅ Megtanuljuk hogyan lehet új cselekvési sémákat, értünk dolgozó szokásmintákat kialakítani az agyunkban;
✅ Megtanuljuk hogyan lehet a már meglévő romboló-, önpusztító-, falási rohamokat előidéző szokásainkat felülírni ezekkel az új mintákkal;
✅ Megtanuljuk hogyan lehet felismerni és feloldani a 4 fő biologikai érzelmi konfliktust, melyek közül 3 zsírraktározást, a 4-ik zsír-, és vízvisszatartást is okoz. Ezek feloldása nélkül nincs tartós fogyás; 
✅ Megtanuljuk hogyan lehet a leghatékonyabban fejleszteni az ELME-TEST, AGY-LÉLEK-SZERV, ELME-SZÍV kapcsolatot, ezáltal átvenni az irányítást a testünk felett, radikálisan megnövelni az EGÉSZSÉGTUDATOSSÁGOT, illetve a CÉLTUDATOS LÉTEZÉST a világban;  

✅ Megtanuljuk mit jelent az, hogy idegrendszeri trenírozás, hogyan épülnek és erősödnek meg új idegpályák az agyunkban, mi is az a neuroplaszticitás, illetve hogyan lehet elérni epigenetikai, azaz Tudat által kiváltott genetikai átalakulást sejtjeinkben (avagy, hogyan legyél saját tested génsebésze!) 
✅ Megtanuljuk hogyan lehet felismerni a hitrendszereink, illetve szokásmintáink felett őrködő kapuőröket (mentális kapuőr programokat), és kiiktatni őket;
✅ Megtanuljuk hogyan lehet feloldani és felülírni a korábban bevésődött (vagy akár öröklött) “életveszély programokat”, a mentális “hullareflexeket”, a “tanult tehetetlenséget”, melyek akár kínzó motiválatlanságban tartanak vagy teljes passzivításra kényszerítenek a mindennapokban; 
✅ Megtanuljuk hogyan lehet a múltból hozott transzgenerációs, öröklött nem kívánatos mintáinkat, emléksúlyokkal láthatatlanná tett vakfoltjainkat felismerni, felülírni;
✅ Megtanuljuk hogyan lehet beleszeretni a “Kevés Evés Művészetébe”;
✅ Megtanuljuk, hogy Testünk első védvonala (testünk bőre előtt álló) tudatosan kialakított etikai és erkölcsi értékrendünk meghatározása, betartása (vagy be nem tartása), milyen azonnali hatással van zsírpárnáinkra, és a teljes egészségünkre;
✅ Megtanuljuk, hogy a mindennapok során előforduló, negatív érzelmi állapotaink (düh, harag, stressz, frusztráció, szorongás, stb.) kapcsán milyen egyszerű, belső mentális munkát kell elvégeznünk érzelmi egyensúlyunk mielőbbi visszaállításához;
✅ A 4. héten miután már megdolgoztuk kicsit a tudatodat és a lelkedet, mutatok egy módszert, amivel rövid időn belül könnyedén rá tudod állítani a szervezetedet akár a napi fél kilós zsírégetésre, az egészséged veszélyeztetése nélkül. Mindezt személyre szabva.
Nem elírás!!! Napi fél kilós zsírégetés egészségesen, szenvedés nélkül.

Mindezt egyszerű, érthető konyhanyelven, a tanultakat azonnal, személyreszabottan, gyakorlatba ültetve.

A program 8 modulból áll, ezeket hetente kapod meg videó formájában, illetve írásos összefoglalóban.  A tanultak elsajátításához a 8 hét során naponta 3 alkalommal, ideális esetben 8 perces, (de minimum 4 perces) feladatokat kell majd elvégezni otthon vagy a munkahelyen (reggel, délben, este). 

🔥 Minden héten személyesen is konzultálunk, és személyre szabjuk a feladatokat a Te élethelyzetednek megfelelően. 

 A  program izgalmas és lényegre tapintó, szemléletfejlesztő információkat és egyszerű, könnyen elvégezhető tudati technikákat tartalmaz. A hatályos törvényeknek megfeleően nem gyógyítunk, nem diagnosztizálunk, nem terápiázunk senkit, mindenki saját elhatározásából, saját felelősségére végzi el a feladatokat. Mentális zavarokkal küszködők, pszichiátriai kezelés alatt álló jelentkezők – bár, meggyőződésem, hogy ez a program nekik is tud segíteni – nem vehetnek részt orvosi felügyelet vagy konzultáció nélkül. Ezt viszont nem tudjuk biztosítani. 

Ha szeretnél végleg megszabadulni a túlsúlyodtól,
várunk Téged is szeretettel a 8 hetes programban!
Csatlakozz az induló csoportokhoz, vagy kezdj akár most azonnal! 


Jelentkezéshez töltsd ki a korábbi résztvevők videói alatti űrlapot!
Ha további kérdésed lenne, mielőtt belekezdenél a 8 hetes tréningbe, a legegyszerűbb, ha felhívsz telefonon!

Sok szeretettel
Tarnóczy Vilmos
Tel.: 06703156820

Jelentkezés:

Kérlek, hallgasd meg azokat, akik elvégezték már a 8 hetes testsúly programot,
a videók alatti jelentkezési lap kitöltésével pedig azonnal kezdhetsz Te is:

Megrendeléshez, kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot!

A 8 hetes program díja: 64.500 Ft.

Az összeg beérkezése után telefonon egyeztetünk, és akár azonnal kezdhetsz is.

Jelentkezés
A program díja 64.500 Ft

Adatvédelmi szabályzat  ÁSZF

– Gloria in Excelsis Deo –