INGYENES ajándék karácsonyra
Töltsd le a Szökés az elme börtönéből című könyv
EBOOK változatát.
Most külön ajándékborítót is nyomtathasz hozzá, így meglephetsz vele valakit, és beteheted az ajándékot a fa alá.

Akik már olvasták:

“A könyv mind stílusában, mind mondanivalójában értékes munka. Nagyon inspiráló volt számomra.”
kassai
Kassai Lajos
Lovasíjász
 

“Fantasztikusan izgalmas és lebilincselő. Egyszerűen letehetetlen! Az első oldalon beszippantott, és az utolsó oldalon sem akart elengedni. Nem tudok mást mondani. ”
Gál Róbert – Fonyód

 

“Kedves Vilmos!
Kezdeném azzal, számomra a könyved esszencia az életről, amelyet TANKÖNYVVÉ kellene tenni!

Jó magam 26 éve próbálom ezeket az elveket tanítani a karate nyelvén, de most már tudom elolvasva a könyvedet, hogy nagyon rossz nyelvezetet használtam ezidáig! A könyv olvasásakor folyamatosan a sírás fojtogatott a felismerések és a jó érzések miatt!”
rohonyiistvan
Shihan Rohonyi István
5.danos Kyokushin mester
www.velenceikarate.hu


“Kedd este kezdtem olvasni a könyvet. Egész éjjel olvastam. Szerda reggel szabadságot vettem ki a munkahelyemen, hogy befejezhessem, délután pedig vonaton ültem, mert mindenképpen találkozni akartam az íróval.”
Tarjániné Ani – Komárom


“Van benne minden. Üldözés, cselszövés, bimbózó románc és valódi mondanivaló. Van benne spiritualitás, ugyanakkor gyakorlatias. Igazi filozófiai kalandregény. Teljesen új műfaj a számomra.”
Kórodi Anita, Veszprém

 

Miről szól a könyv?

Mit szólnál hozzá, ha csak nyolc napod lenne ahhoz, hogy felhívd a világ figyelmét valamire, amivel a kilencedik napon több millió ember életét menthetnéd meg a kínhaláltól?
Ha nem sikerül kitalálnod valamit, a kilencedik napon a Föld civilizált(nak vélt) lakosságának háromnegyedét fosztanák meg a szabadságától és országok százai lennének kénytelenek heteken belül a bimbózó demokráciájuk helyett újra diktatúrában élni.
Megkeresnél egy újságírót? Betelefonálnál a tévébe?
Sajnos olyan információt kell átadnod a világnak, amit a fősodrású média sosem közvetítene. Nem teszi, hiszen az információ egy része teljesen romba döntené a világban jelenleg uralkodó hatalmi és gazdasági rendszereket egyaránt.
Nem teszi, mivel az információ egy másik része teljesen felkavarná az embereket a saját életükkel és képességeikkel kapcsolatban.
Egy néhány emberből álló, maroknyi kis csapat mégis megpróbálkozik a lehetetlennel. Összefognak, hogy megmentsék a világot.

 

 

 
 

Töltsd le a Szökés az elme börtönéből című könyvet ingyenesen most:

Néhány gondolat a Szökés könyv kapcsán:

A Szökés könyv rövid időn belül Bestseller lett. A következő mezők kitöltésével, most ingyenesen letöltheted az e-book verziót. 

 
 
Email:*
Keresztnév:*
*