Tavaszi megtisztulás és megújulás és a Rózsa olaj csodálatos ereje

Tudtad, hogy a doTERRA-nak van egy olaja , ami önálló olajként csak egyszer elérhető egy évben és olyan tulajdonsággal bír, amiben párja nincs?

Tudtad, hogy a Rózsa olaj nyerte el a LEGPOTENSEBB Esszenciális Olaj címet,  a legtöbb területen használható és hatékony gyógynövény versenyt, az összes probléma specifikus gyógynövénnyel szemben???

Miért? Mert szinte nincs olyan terület,
*a gyulladás csökkentésről,
*a fertőtlenítésen ,
*görcsoldáson
*vagy hangulatkezelésen át
*a fájdalom csillapításig,
amiben ne lenne segítségünkre.
Lelki hatásaiért olvass tovább!

Ha nincs nálad éppen az a gyógynövényi olaj,
ami a legerőteljesebb az adott területen,
akkor a RÓZSA az az aduász,
( ami mindig van a táskámban) 
hasonlóan a Levendulához és a Tömjénhez,
amit szinte mindenre lehet használni!

Tudtad, hogy 1.5 liter tiszta rózsa olaj előállításához több mint 3.5 millió rózsasziromra van szükség?

Tudtad, hogy csak most, Anyák napja közeledtével elérhető ez a különleges ajándéka a teremtésnek, ameddig a készlet tart ?

Itt a tavasz és a külső-belső megtisztulás és megújulás ideje.
A doTERRA (Föld AJándéka) több páratlan lehetőséget  is nyújt erre. 
A külső-fizikai megtisztulásunkhoz egy nem csak a mérgektől való megszabadulást elősegítő hanem a sejt szintről való újjáépülésünket is megalapozó Tisztító és Visszaállító (!) csomagja, (amiből most tavasszal annyi fogyott,(!) hogy átmenetileg nem rendelhető)  részletes leírását a következő bejegyzésben olvashatod majd.
Most azonban ezt a bejegyzést szeretném az elsődleges, vagyis a lelki- mentális- és szellemi- megtisztulásunknak szentelni.
A szellemi- lelki- és mentális- megtisztulásunk alapja, hogy könnyedén tudjunk arra figyelni és arra koncentrálni, amivel valóban dolgunk van ebben az időszakban,  és amiről  egyébként az egész Húsvét előtti lelki előkészületek is szólnak, ennek kulcsa pedig nem más, mint a bűntudattól való megszabadulásunk és a valódi bűnbocsánat.

Nem kell feltétlen hívőnek lenni ahhoz, hogy felismerjük miképpen blokkolja elménk működését a hétköznapokban a “fel nem oldott” vagy “meg nem oldott” belső ügyeink, lelki rendezetlenségünk.

Vasárnapi beszélgetéseink alkalmával a bűntudat-bűnbánás és bűnbocsánat hármasával foglalkoztunk és arra jutottunk, hogy nagyon sok olyan “bűnünk” van, mely eredeti fordításában egyébként “cél tévesztés”-t jelent (!) nyomja a lelkünket, legtöbbször tudatalatt, ami nem enged bennünket a jelenben sem a legjobb önmagunkat élni.
Lehet, hogy nem is vagyunk tudatosak a legtöbbjére, hiszen”cél tévesztésnek” vagyis passzív bűnnek számít az is, ha elhalasztunk valamit, amiről lelkünk mélyén tudjuk, hogy megtehettük volna. 

Elmulasztok beszélni Istenről, amikor megtehetném, elmulasztok segíteni valakinek egy információval, amivel én esetleg rendelkezem, a másik pedig ezen információ híján nem képes megoldani valamit az életében… 

A tavasz időszaka kiváló alkalom és lehetőség a belső megtisztulásra épp úgy, mint a külső megtisztulásra.  Ha tehát szeretnénk felszabadítani rejtett energia tartalékainkat, szenteljünk egy kis időt a saját magunkkal és/vagy Istennel való számvetésre, és vegyük sorra, mik azok a megnyilvánulásaink, (gondolatban , szóban vagy cselekedetben) ahol esetleg “célt-tévesztettünk” majd tegyünk azért, hogy helyre hozzuk ezeket a dolgokat és változzunk először mi, ha változást szeretnénk tapasztalni az életünkben.

És hogy a terápiás tisztaságú damaszkuszi rózsa olaj csodálatos fizikai hatásai mellett, hogyan segíthet minket mindebben?

“Damaszkuszi Rózsa (Rosa Damascena):

A legmagasabb rezgésű esszenciális olaj.
Nem csak a fizikai hanem a lelki görcsök oldója!
Szívközpontra kenve
különösen erős lelki görcs oldó,
és a szívünket ért sérelmek ,
lelki-, érzelmi -sebeinek gyógyolaja, 
mert:

“Isteni, feltétel nélküli szeretetet közvetít.
Segít ezt létrehozni, megnyilvánítani, átélni bennünk,
illetve ezzel működni és létezni.
Segíti a párkapcsolatokban a párok harmóniáját, a szakrális párok egymásra találását, harmóniáját, közös feladatuk megvalósítását és a kapcsolat kiteljesedését. Segít kibontakoztatni a szakrális női minőséget. Isteni szintre emeli a szerelmet,  a szerelmi kapcsolatokat és a szexualitás. Segíti az önmagunknak és másoknak való megbocsátást és a kegyelem állapotát,  a bűntudat feloldását, feloldozást hoz. Megnöveli minden más illóolaj erejét, szinergikusan segíti és erősíti azok hatását.” (idézet –Nemes Erika aromaterapeuta szakértő Megoldókulcs c. könyvéből.)

A Rózsa olaj tehát, sok csodálatos fizikai hatása mellet, hogy például képes erősíteni a bőr alatt található kötőszövetek is, ezért is található meg az egyik legkiválóbb és legértekesebb arcszérumában is, az öregedést gátló Immortelle golyós olaj keveréknek is az egyik alapvető összetevője a tiszta damaszkuszi rózsa olaj. 

A Rózsa olajat tehát idén nagy valószínűséggel csak most, és csak amíg a készlet tart, addig tudod megrendelni, méghozzá úgy, hogy egy roll-onos üvegeket tároló nagyon esztétikus, hordozható kézi tartóhoz adják ajándékba!

Hol találom ezeket a különleges , időszakos ajánlatokat?

Ha még nem rendelkezel nagykeráras Törzsvásárlói kedvezménnyel,
keresd azt, aki ajánlotta neked ezeket a nagyon nagy tisztaságú olajokat.
Ha tőlünk hallottál róluk,
hívd a 06306415299 -es számot
és segítünk hol tudsz hozzájutni a legolcsóbban.
Ha már van Törzsvásárlói tagságod:
a doterra.com  oldalon, ha belépsz “LOG IN” a belső irodádba, saját webshopodban találod az akciós  és időszakos doTERRA ajánlatokat:

A Rózsa olajat pedig itt találod, ha már nincs ott, az azt jelenti, hogy elfogyott:

Ha már elfogyott, akkor remélhetőleg májusban az éves nagyrendezvényen Düsseldorfban majd hozzá lehet jutni, illetve egy év múlva újra.

Addig is, hogy legyen valami ami kapcsolatban tart bennünket, ezzel a növények között is kimagasló 320 Mhz -es frekvenciával,  az IMMORTELLE  öregedés gátló, és sejtmegújító arcszéruma tartalmazza ! és van egy csodálatos Rózsa olajas kézkrém , aminek a teljes világi bevétele a Healing Hands alapítvány aktuális  társadalom jobbító jótékonysági tevékenységére fordítódik, a Hope  (Remény) olajjal karöltve.

Kegyelemben és feltétlen szeretet érzésben dúskáló megújulással teli tavaszi napokat kívánok:

Katinka

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük