doTERRA meghívás online bemutatóra

Érdekel, hogy mi a világ egyik legetikusabb alulról szerveződő globális társadalmi vállalkozása,  a doTerra?

Hívd meg ismerőseidet egy online bemutatóra
Hétfőtől péntekig, naponta háromszor 9:00, 11:00, 15:00 órakor magyar nyelven, és hetente egyszer angol nyelvű prezentációt tartunk.

Erre a listára csak azokat az ismerőseidet iratkoztasd föl, akiket már személyesen megkerestél, és jelezted nekik, hogy az e-mail címükre időnként meghívót/meghívó emlékeztetőt fogunk küldeni (max heti 1 levelet.) 


Itt iratkozz fel !

Ismerőseid a következő levelet fogják megkapni:

———————————————————-

Kedves “ismerősöd keresztneve”!

Ebben a levélben küldöm az online prezentációink webkonferenciatermének linkjét. 

A linkre kattintva másodpercek alatt le tudod tölteni a gépedre a zoom applikációt, és a megadott időpontokban csatlakozni tudsz a bemutatóhoz.

Kérlek, időben csatlakozz, mert kezdés után 3 perccel a figyelem megtartása érdekében lezárjuk a termet, ezután már nem lehet csatlakozni az adott bemutatóhoz.  Egy-egy bemutató hossza  maximum 15-20 perc. Kérlek, erre az időre szervezd meg, hogy zavartalanul követhesd a prezentációt!

Bemutató időpontok:
Hétfő: 9:00 , 11:00 , 15:00 
Kedd: 9:00 , 11:00 , 15:00 
Szerda: 9:00 , 11:00 , 15:00 
Csütörtök: 9:00 , 11:00 , 15:00 
Péntek: 9:00 , 11:00 , 15:00 

Én a Kvantum Klub (www.kvantumklub.hu) vezetőivel dolgozom együtt Tarnóczy Vilmossal és Egres Katinkával, ezeket a prezentációkat ők tartják.

Ha az applikáció letöltésével technikai problémáid lennének vagy bármi egyéb kérdésed van, hívj nyugodtan ezen a számon: “ajánló telefonszáma”.

Várunk szeretettel mielőbb egy online bemutatón!

üdvözlettel,
“Ajánló neve”

ui.: a bemutatóra a meghívó levelet a Kvantum Klub levelező rendszere küldi ki, bármikor le tudsz iratkozni róla a levél alján.

——————————————-

Itt tudod az érdeklődőket feliratkoztatni. Kérjük ügyelj, hogy a mezőket pontosan töltsd ki, ne legyen helyesírási hiba az ismerősöd keresztnevében és a saját adataidban, mert ő a levélben az itt megadott adatokat fogja látni egy az egyben. Az ajánló nevéhez a Te teljes nevedet add meg (vezetéknév, keresztnév formátumban).

 

Ismerősöd Email címe:*
Ismerősöd keresztneve:*
Ismerősöd vezetékneve:
Ismerősöd lakhelye (Város, település):
Ismerősöd telefonszáma:
Ajánló neve (saját teljes neved):
Ajánló telefonszáma (saját számod):
Ajánló doTerra ID (saját azonosítód):
Saját e-mail címed: