A Föld ajándéka – doTerra esszencia élményen részt vettek email feliratkozója (/esszenciaelmeny)

Email*
Név*
Vezetéknév
értesítési telefonszám
Ajánló neve


“Hosszú évek óta nem használunk gyógyszereket a családban, de a kritikus megfázós, fertőzős, influenza járványos időszakokban mindig aggódtam a szelíd, természetes gyógymódok hatásosságát illetően. Nem szeretném veszélyeztetni a gyermekeim egészségét. Az esszenciák megismerése és a mélységeinek megértése felért egy újjászületéssel.”
– T. Liliána

“Végig néztem a beszerzési videókat, és mindegyiket megkönnyeztem. Igen… Van remény az emberiség számára. Nagyon örülök, hogy vannak emberek, akik a szűk és tágabb környezetükkel való törődést és gondoskodást hitvallásuknak tekintik, és ilyen eredményesen tudnak rá technológiát építeni.”
– K. Anita

“Karrier lehetőséget biztosítani a világot igazán előrevivő, az embert kiteljesedésében segítő folyamatokra, az egyik legnagyobb kihívása a gazdasági szereplőknek. Sőt, legtöbbjüknek nem is szempont…
A doTerra megcsinálta. 
Ugyanakkor itt is bebizonyosodott, hogy nem az információ terjesztése a legnagyobb kihívás, hanem lebontani az információ befogadását gátló előítéletek és a közöny falait. Örömteli kihívás részt venni ilyen típusú kőműves projektekben. Szerencsére a munka jó részét elvégzik a növények. :)”
– Tarnóczy Vilmos

A valódi egészségügyi reform.
A természet patikája most már
minden család számára elérhető:

 

Helyi közösségek életminőségének
felemelését szolgáló,  a doTerra
“Kölcsönösen egymásra ható” beszerzési modellje:

 

Reméljük ezt a weboldalt már egy esszencia élmény után olvasod, és személyesen is meggyőződhettél az esszenciák hatásosságáról. Ha nem így lenne, kérjük mielőbb jelentkezz egy bemutatóra, mert amíg nincs személyes tapasztalásod, szinte biztos, hogy nem tudod helyi-értéken kezelni az oldalon összegyűjtött információkat. 

Tudtad?
Az esszenciális olajok, amennyiben őshonos területen élő növényekből vonják ki: 50-70× erősebb hatással bírnak, mint a gyógynövények önmagukban. Nem ötször, hétszer, hanem ötvenszer, hetvenszer!!!
(Pl.: 1 csepp borsmenta esszenciából 28 csésze borsmenta teát lehet készíteni.)

Milyen területeken lehet hatásosan alkalmazni?

Agy(memória), alvás zavar, idegrendszer, testsúly problémák,  bőr problémák, csontok és kötőszövet, emésztés, endokrin rendszer, energia háztartás, fog és íny, fül problémák, hangulat ingadozás, érzelmi problémák kezelése,  stressz kezelés, hormonegyensúly, immunrendszer, izom- és ízületi problémák,  libidó, mellékvesék, menstruációs zavarok, összpontosítás, koncentráció, pajzsmirigy, allergia, szív- és érrendszer, szoptatás (tejtermelés), méregtelenítés, sebkezelés, vércukor problémák…

Videók:

 Mit kell tudni a doTerra esszenciális olajokról?      CPTG tanúsítás, terápiás minőség           

Beszerzési videók:
Co-Impact Sourcing (kölcsönösen egymásra ható beszerzési modell)
Citrom (Szicília)   Copaiba (Amazonas)   Nárdus olaj (Nepál)      Vetiver olaj (Haiti)     Wintergreen (Nepál)      Kardamon olaj (Guatemala)     Tömjén (Szomália)

Folyamatosan fordítjuk a videókat, és tesszük közzé ezen az oldalon…

Termékek

Termék katalógus     Kedvezményes KEZDŐ CSOMAGOK   30 napos tisztító és visszaállító program        LifeLong Vitality program    doTERRA CPTG minőség ellenőrzés +videó    LRP Hűségprogram

Önálló olajok (folyamatos feltöltés alatt):
Black pepper (fekete bors olaj)    Copaiba   Clove (szegfűszeg olaj)      Cypress (ciprus olaj)      Fennel (édeskömény olaj)     Myrrh (mirha olaj)      Roman chamomile (római kamilla olaj)      Rose mary (rozmaring olaj)      Wild orange (vadnarancs olaj)

Keverék olajok (folyamatos feltöltés alatt):
Aroma touch masszázs      Clarycalm      Breathe Touch      Holiday joy      Intune      Motivate      Passion      Touch kit (9 legnépszerűbb olaj)   

A limbikus rendszert azonnal aktiváló, sejtmemóriára ható érzelmi olajok:

Console (gyász, elengedés segítése)
Forgive (megbocsátás segítése)
Passion (szenvedély felébresztése)
Motivate (bátorító, önbizalom növelő keverék)
Peace (békét, biztonságérzetet segítő keverék)
Cheer (öröm érzést, vidámságot segítő keverék)

Olaj kereső:
Írd be a problémát (angol) és javaslatokat kapsz a használandó olajra:
http://www.essentiallife.com/

Esszenciákat vizsgáló független tudományos honlap:
http://www.aromaticscience.com/

 

 

Üzleti lehetőség

ÜZLETÉPÍTÉS (építkezés miért, hogyan)      MEGOSZTÁS (barátokkal, ismerősökkel)      KOMPENZÁCIÓS TERV (2 oldalas)      KOMPENZÁCIÓS TERV (részletes)  +videóval      Kedvezményes KEZDŐ CSOMAGOK      ÁRLISTA (nettó, Eurós)      JUTALÉK ALAP (CV lista)      TERMÉSZETES MEGOLDÁSOK (ppt)      TÖRZSVÁSÁRLÓ vs. WELLNESS TANÁCSADÓ összehasonlítás      NYOMTATVÁNYOK (átváltás céges formára, stb.)

Share Success szisztéma (6 füzet)

EGÉSZSÉG EGYSZERŰEN (termékekről röviden)       TERMÉSZETES MEGOLDÁSOK (otthoni vagy személyes bemutató) +videó      ÉLD MEG! (életmód tanácsadás) +videó      OSZD MEG! (otthoni bemutató tartása) +videó      ÉPÍTSD FEL! (üzleti lehetőség áttekintése) +videó      INDÍTSD EL! (doTerra üzleted elindítása) +videó

Csatlakozás:
Ez a Kvantum Klub regisztrációs linkje. (A bejövő oldalon kattints a “Csatlakozzon és spóroljon” gombra! Az adataidat ékezetek nélkül vidd fel!)
www.mydoterra.com/kvantumklub