Csatlakozz a
Szeptember 28-án induló 20 fős csoporthoz,
vagy kezdj bele azonnal!

Felejtsd el a koplalást, a küszködést és az akaraterőd megerőszakolását!
Tanítsd meg az idegrendszerednek, hogy a tested vékony akarjon lenni!

DOLGOZZUNK EGYÜTT 8 HÉTIG!

56 nap után egy teljesen új valóságban találhatod magad. 

Mivel is foglalkozunk a 8 hét során?
Ebben a videóban összefoglaltuk:

A bemutató szemináriumra már nem kell regisztrálniide kattintva azonnal elérheted>>>

Ez egy 8 hetes tréning program, amiben nem csak információkkal etetjük az értelmünket, hanem hétről hétre az idegrendszerünket trenírozzuk, hogy valóban megtörténjen a változás.

Az első 3 évben az eddigi résztvevőkkel közösen több mint 3.000 kg-t, azaz három tonnát fogytunk.
A bemutatkozó videó felvétele óta, én személyesen is fogytam még 10 kilót,
pedig már az akkori eredménnyel is elégedett voltam. 🙂

Szeretettel Köszöntelek!
Tarnóczy Vilmos vagyok, a Kvantum Klub alapítója, és a Szökés az elme börtönéből című könyv írója.

Először is elnézést kérek Tőled, amiért a címben használtam a fogyókúra és a kihívás szavakat, mert sem fogyókúrára nem szeretnélek biztatni, sem másokkal való értelmetlen versengésbe nem szeretnélek bevonni.
Egyszerűen csak kerestem a szavakat, amikkel meg lehet szólítani azokat a túlsúlyos embereket, akik szeretnék végre eltüntetni a zsírpárnákat maguk körül.
Ez a 8 hetes program a modern tudatkutatás legerőteljesebb tudati technikáit felsorakoztató, az emberi agy működését, az érzelmi indító-, irányító- és vezérlőrendszerét egyszerűen bemutató, és egy “változni akaró” ember szempontjából a leghatékonyabban összeállított program, amiben a foglalkozások első napjától kezdve azonnal mindent a gyakorlatba ültetünk.

Nem fogunk semmilyen csodakapszulát vagy más fogyókúrás “szert” használni, nem kell edzőterembe járnod (ha nem akarsz), mégis ezalatt a 8 hét alatt elkezdenek leszaladni rólad a kilók, és miután befejezted a programot, azután is azon a pályán tudod tartani a testsúlyodat, amerre haladni szeretnél.

És, tudom, ez már botrányszagú a mai fogyókúrás hirdetések világában, de őszintén mondom:
a következő 8 hét könnyű lesz és kellemes.

2 dologra lesz szükséged:
1. AKARJ VÁLTOZNI!
2. 1 db jegyzetfüzet. 
A 8 hét alatt, 7 naponta fogjuk megküldeni e-mailben az előadások videó anyagát és az elvégzendő feladatokat. Ki sem kell mozdulnod otthonról.
 

  

A neuroplaszticitás megértése, hogy képesek vagyunk bármikor áthuzalozni elménket, hogy új idegpályákat növesztve értünk dolgozó új szokásokat alakíthassunk ki, az agykutatás területén minden idők legizgalmasabb felfedezései közé tartozik. A tudatszintek természetének megértése, a kvantumszemlélet, és az ezen alapuló új tudományok, az “új fizika”, és “új biológia”, pontosan meg tudták mára határozni, milyen mentális folyamatok menedzselését kell elsajátítanunk, hogy az életünket új, eredményesebb szintre emelhessük, illetve, hogy az egy helyben topogásra vagy kóros túlevésre kárhoztató dopamin- és endorfin fröccsre ácsingózó negatív szokás-hurkainkat, az életünket leblokkoló korlátozó hitrendszereinket hogyan tudjuk felszámolni.  És ami a legfontosabb, mára a HOGYANT is tudjuk.

Ha elvégzed a 8 hetes programot, (amihez a határozott döntésedre, egy jegyzetfüzetre, és a képzelőerődre lesz csak szükség) kialakítjuk ezeket a rutinokat, és a mindennapjaid során azt fogod rövidesen észrevenni, hogy a zsírpárnáid napról napra  úgy fognak leolvadni rólad, hogy közben a napi feladataidat is elégedettséggel és örömmel tudod végezni.

A 8 hét alatt:

✅ Megtanuljuk, hogy az agyalapi mirigy, tobozmirigy, csecsemőmirigy, homloklebeny hogyan befolyásolja a kívánt testsúly elérését és fenntartását,   
✅ Megtanuljuk hogyan kell agyunk érzelmi vezérlőrendszerét, a limbikus rendszert tudati technikákkal könnyedén trenírozni, melynek mellékhatása lesz, hogy a felesleges kilók elkezdenek leapadni. 
✅ Megtanuljuk
✅ Megtanuljuk 
✅ Megtanuljuk hogyan lehet új cselekvési sémákat, értünk dolgozó szokásmintákat kialakítani az agyunkban;
✅ Megtanuljuk hogyan lehet a már meglévő romboló-, önpusztító-, falási rohamokat előidéző szokásainkat felülírni ezekkel az új mintákkal;
✅ Megtanuljuk, hogy a mindennapok során előforduló, negatív érzelmi állapotaink során (düh, harag, stressz, frusztráció, szorongás, stb.) milyen egyszerű, belső mentális munkát kell elvégeznünk érzelmi egyensúlyunk mielőbbi visszaállításához.
✅ A 4. héten miután már megdolgoztuk kicsit a tudatodat és a lelkedet, mutatok egy módszert, amivel rövid időn belül könnyedén rá tudod állítani a szervezetedet a napi fél kilós zsírégetésre az egészséged veszélyeztetése nélkül. Mindezt személyre szabva, egy telefonos konzultáció keretében.
❗Nem elírás! Akár napi fél kiló fogyás, egészségesen.

A program 8 modulból áll, ezeket hetente kapod meg videó formájában. A tanultak elsajátításához a 8 hét során naponta 3 alkalommal, ideális esetben 8 perces, (de minimum 4 perces) feladatokat kell majd elvégezni otthon vagy a munkahelyen (reggel, délben, este). 

Jelentkezés után meghívót kapsz zárt facebook csoportunkba is, ahol felteheted kérdéseidet, és további ösztönző támogatást kaphatsz a csoporttagoktól.

 
Ha szeretnél végleg megszabadulni a túlsúlyodtól,
várunk Téged is szeretettel a 8 hetes programban!
Akár most azonnal is kezdhetsz! 

Jelentkezéshez töltsd ki a bemutatkozó videóink alatti űrlapot!
Ha további kérdésed lenne, mielőtt belekezdenél a 8 hetes tréningbe, a legegyszerűbb, ha felhívsz telefonon: 70 315 6820

Tarnóczy Vilmos

 

Akik már elvégezték:

“Az első héten megjött az az eredmény, hogy leálltam az érzelmi zabálással…
Ez a 8 hetes program megváltoztatta az életemet. Nem tudok eléggé hálás lenni érte.”
Dr. Pánczél Judit 
(Judit a videóban is elmondja a magáét 🙂 )

“10 kilót fogytam a program során, pedig az étkezésről tulajdonképpen nem is volt szó… 🙂
Nagy öröm, hogy lett nyakam, meg vállam… És lassan derekam is lesz “
Tamás Judit
(Judit a program végére -10 kilót, azóta pedig már -30-at fogyott le. Ma már van dereka 🙂 )

“Nagyon sok tréningen vettem már részt, nagyon sok könyvet elolvastam, és nagyon sok módszert kipróbáltam, 
de ez most… nekem ez mindent vitt. Egyszerűen nincs olyan része a gyakorlatoknak, amiket ne imádnék.”
Bánki Eszter


Jelentkezés:

Kérlek, hallgasd meg azokat, akik elvégezték már a 8 hetes testsúly programot,
a videók alatti jelentkezési lap kitöltésével pedig azonnal jelentkezhetsz Te is:

A 8 hetes programra itt tudsz jelentkezni: 

 

Jelentkezés:

Adatvédelmi szabályzat  ÁSZF

– Gloria in Excelsis Deo –