Esszencia akadémia logó bíbor

esszencia akadémia


MEGJELENT!
***
a
MEGOLDÓKULCS 

testünk energetikai felépítését megérteni és megismerni segítő 
***
hatékony stressz kezelést,
 érzelmi blokkoldást
otthon elvégezhető gyakorlatokkal
lehetővé tevő
kézikönyv
***

írta: NEMES ERIKA
aromaterapeuta
és esszenciális olaj szakértő
***

 

bevezető ÁRoN: 3500 Ft

részletEK ALÁBB….

MEGRENDELŐ LAP - A LAP ALJÁN>>>


A SZERZŐRŐL:

NEMES ERIKA
aromaterapeuta 
és esszenciális olaj szakértő

“Szeretettel adom át minden kedves olvasómnak azt a tudást és tapasztalatot, amely az évek során összegyűlt bennem, miközben a saját életemben kerestem a megoldás kulcsát. Szerettem volna egészséges, boldog és teljes életet élni. Mindent amit megismertem, összefoglaltam egy rendszerben, ezt írtam le az elméleti rész fejezeteiben. Ezen felül szeretném megosztani azokat a gyakorlatokat, amiket én magam is rendszeresen végzek azért, hogy minden tekintetben egyre jobbá tegyem az életem. Mindaz, amit már tudok, amit megtapasztaltam az életemben is, és másoknak is, sok pozitív változást hozott. Kifejezetten alkalmas arra, hogy minél többen használják a saját életükben az egészség, a jólét és a boldogság megteremtéséhez!

A könyv  lényege az önálló blokkoldás elsajátítása. Ez azt jelenti, hogy midenki meg tudja tanulni , hogyan gyógyítsa meg a betegségeit, hogyan tegyen szert jobb minőségű életvitelre, hogyan oldhatja meg a nehézségeit. Egyszerűen azzal, hogy feloldja magában azokat a okokat, amelyek a problémához vezettek, legyen az bármi, vagy feloldja magában azokat az akadályokat, amelyek meggátolják egy még jobb életminőség elérésében, illetve felülírjon olyan működési mechanizmusokat, amelyek elavultak, károsak vagy hátráltatóak.

A könyvet úgy állítottam össze, hogy mindenki kedve szerint, a saját tempójában sajátíthatja el ezt a képességet és tudást. A legnagyszerűbb, hogy ez a képesség és tudás ott van mindenkiben, és a könyv segítségével elérhetővé válik, ahogy az velem is történt…”  

 


  

VÉLEMÉNYEK A KÖNYVRŐL:

” Elképesztő anyag, amit összeállítottál a Megoldókulcs c könyvedben, és abszolút hiánypótló a maga nemében, nem csak azért mert képileg is megjeleníted és érthetővé teszed mindannyiunk számára testünk belső energetikai felépítését, hanem konkrét gyakorlatokat és eszközöket is adsz a kezünkbe ahhoz, hogy gyermekkorunktól kezdve felszedett érzelmi blokkjainkat és traumáinkat, korlátozó hitrendszereinket oldani tudjuk és fejlődni tudjunk általa.
Ezek egy jó részét már általános iskolában tanítani lenne érdemes, hogy gyermekeink ezekkel az alapinformációkkal önmagukról, az energetikai működésükről, ezekkel együtt nőhessenek fel és szabadon fejlődhessenek rejtett belső potenciáljaik felé.
– két gyermekes édesanya


“A Megoldókulcs c, könyved pedig azért hiánypótló a számunkra Erika, 
mert alig van egy maroknyi ember ezen a Föld nevű bolygón egyenlőre, akinek ilyen szintű intuitív tudásra tett szert, az egyes gyógynövényi olajok, illóolajok és esszenciák lélekre, belső lényünkre, érzelmi életünkre és akár önismereti, akár kapcsolati elakadásainkra való részletes hatásaikról.  A könyved utolsó fejezete számomra feltette a í-re a pontot, az esszenciális olajok mindennapi jótékony használata és hatásai kapcsán. Hiszem és tudom, hogy a természet ezen információival való mély kapcsolódás során mind személyesen mind kollektíven képesek lehetünk megfejlődni azokat a dolgokat, amiben jelenleg akár személyesen, akár kollektíven elakadtunk, mint emberiség. A Megoldókulcs, valóban KULCS az egyéni és kollektív tudatunk fejlődésében! Köszönjük Erika!
– Wellness Tanácsadó

MEGOLDÓKULCS c. könyv MEGRENDELÉSI ÁRA:

 

3500 Ft / db


 

 

OLVASS BELE, NÉZZ  BELE:

MEGRENDELŐ LAP

Email*
Név*
Vezetéknév*
HÁNY db MEGOLDÓKULCS c. könyvet szeretnél?*
SZÁLLÍTÁSI CÍM: irányítószám, település, utca, házszám: (személyes átvétel esetén elég ideírni, hogy személyesen veszem át)*
értesítési telefonszám*
Számlázási név, ha más mint a megrendelő neve:
Számlázási cím, irányítószám, település, utca, házszám:*
Rendelkezem doTerra ID-vel*