Szándék kísérlet
Az Égő Vágy anyagra gyakorolt hatása


1986-ban egy francia kutatónő
, Rene Peoc’h eget rengető kimenetelű kísérletet állított össze a tiszta szándék, és az égő vágy külvilágra gyakorolt hatásával kapcsolatban. 

A madarakról köztudott, hogy kikelve a tojásukból, a fiókák mindig a hozzájuk legközelebb álló mozgó “dolgot”,  legyen az élőlény vagy tárgy, kezdik követni, és a követett lény válik számukra az első számú menedék és biztonság forrásává. Általában természetesen ez a valódi anyjuk szokott lenni.    

Ebben a kísérletben a napos csibéket azonnal egy mozgó “robot” mögé helyezték el, így ahogy a képen látszik.

Ez a henger alakú robot automatikusan mászkált egy nagy asztalon. Néhány másodpercenként egy beépített véletlenszám generátor hatására fordult egyet jobbra vagy balra, majd folytatta az útját. Az asztal körül határoló korlát volt kialakítva, hogy a robot ne eshessen le a földre.

15 kiscsibének rövid időn belül megtanították, hogy a robot az “anyjuk”. Őt kezdték követni, ez imprintelődött be a tudatukba, ez lett a legfőbb bevésődésük. 

Az önjáró robot közepében egy ceruza volt felerősítve, ami a terepasztalra helyezett nagy papírlapon folyamatosan rögzítette, hogy milyen utat jár be. A véletlenszám generátor matematikailag 50%-ban jobbra, 50%-ban balra “döntéseket” hozott.
Így nézett ki a ceruza rajz a robot mozgása közben:

Teljesen homogén módon, a robot idővel a terepasztal teljes területét bejárta. 

Így, ahogy a képen látszik:


Ezután jött az izgalmas rész.

A betanított kiscsibéket betették egy ketrecbe, a téglalap alakú asztal rövidebbik végéhez közel, úgy ahogy a következő képen látható.
A kiscsibék ezután csak a ketrecből látták, ahogy “robot anyjuk” továbbra is mozog az asztalon. 
Szegények rövid időn belül nagyon idegesek lettek, vadul elkezdtek csipogni, annyira vágytak “anyjuk” közelségére. 

Ezután olyasmi történt, amit a kvantumvilág történelmében még soha senkinek nem sikerült ilyen látványosan demonstrálni.
A felpaprikázott kiscsibék égő vágya hatással lett a robot véletlenszám generátorára.
Meghazudtolva a materialista világszemlélet és a véletlenszám generátorok matematikai alapelveit, a robot elkezdett a csibék közelében mászkálni.
Nagyíts bele a képbe, milyen sűrű a ceruzarajz közvetlenül a csibék ketrece előtt…

Peoc’h elvégezte a kísérletet idősebb nyulakkal is, tehát akik nem kaptak születéskori imprintet. Ők frászt kaptak először a robottól, legszívesebben elmenekültek volna előle. Ekkor a robot az asztal távolabbi felében kezdett sűrűbben mászkálni. Csak akkor tért vissza a ketrec közelébe is, amikor a nyulak megnyugodtak és megszokták őt.
Sőt, elvégezte úgy is, hogy a szobát teljesen elsötétítették, és a robot tetejére egy pici fényű gyertyát helyeztek el fényforrásként. 
Nem “imprintelt” állatok ugyanúgy a közelükbe tudták csalogatni a “fényforrás” gazdáját, amikor pusztán csak a fény után vágyakoztak a vaksötét helyíségben. 

Most egészen őszintén, ha egy naposcsibe ilyesmire képes a tiszta szándékával, vajon mi emberként mennyire lehetünk hatással a valóságra, ami körülvesz minket?

Ha emberként képesek lennénk felismerni, feldolgozni és feloldani az összes nem kívánatos transzgenerációs-, cselekvési-, érzelmi-, túlélést biztosító válaszreakcióinkat, mintáinkat és programként futó hitrendszereinket, amik a tudatos tudatunk tiszta szándékát a tudatalattiba már pont 180 fokkal ellenkezőjére fordítva juttatják el, leblokkolva, egy helyben topogásra kényszerítve az életünket, egészen más eredményeket érhetnénk el.

Ha szeretnél ezekre a mintákra rálátni, esetleg szeretnéd a tested és életed eseményei felett picit jobban visszavenni az irányítást, dolgozzunk együtt 8 hétig:

Várlak szeretettel a Kvantum Klub 8 hetes fogyókúra programjában. Egy olyan fogyókúra programban, amiben nem sokat beszélünk arról, hogy mit és mennyit egyél, sem arról, hogy mit és mennyit sportolj, mivel agyunk érzelmi vezérlőrendszerét, a limbikus rendszert, illetve a tudatalattit trenírozzuk örömteli és egyszerű tudati technikákkal.

Nézd meg azokat, akik elvégezték a tréninget, és kezdj bele akár már ma Te is!
Részletek és jelentkezés itt: 
Kvantum Klub 8 hetes fogyókúra program>>>

Sok szeretettel,

Tarnóczy Vilmos

==========================

8 hetes fogyókúra program
Hagyd abba a diétázást meg a sportolást, ülj be a kedvenc fotelodba,
és most ássunk le együtt az alapokig!
Részletek és jelentkezés itt>>> 


Egy történet, ami megváltoztatja a világot…
Szökés az elme börtönéből>>>


Mi is az a Kvantum Klub?

Kvantumszemlélet a gyakorlatban

 

Üdv a fedélzeten!

“Minden, amit valóságosnak nevezünk, olyan dolgokból áll, amelyek nem számítanak annak… (Ezért…) Akit nem ráz meg a kvantum elmélet, az nem értette meg.”
-Niels Bohr (Nobel-díjas fizikus)

Tudod, a dolog arról szól, hogy valakik valamiért az összes fontos történetet megfordították a fejünkben. 
A legfontosabb sztori nem arról szól, hogyan szabadítsd ki a szellemet a palackból… Épp fordítva… Hogyan tedd lehetővé, hogy a palack végre befogadja a szellemet…
De, hagyjuk a rizsát és a sok bla-bla-blát…
Ennek az oldalnak nem az egyik, hanem az egyetlen célja, ha megérinti itt bármi is a Lelkedet, iratkozz fel hírleveleinkre, mivel kizárólag hírlevelekben kommunikálunk.
Klassz emberek, klassz programok! 🙂

Feliratkozás hírlevelekre:

Kvantum Klub programok:

Író-olvasó találkozó, előadás rendelés:
info@kvantumklub.hu

Szolgáltatásaink:

✅ KvantumTudat, BékeTudat és Szívkoherencia elérése a Szeretet szintjének és az Igazság demonstrálásának fejlesztése által,
✅ Leállított, lehipnotizált jobb agyféltekék újraindítása, felújítása, időszakos karbantartása (zsírzással, polírozással),
✅ Önszabotáló társadalmi hitrendszerek fájdalommentes eltávolítása lézerszikével, altatásban,
✅ Valóság felismerő agysejtek időszakos karbantartása, hiány esetén pótlása, az önmaga ellen fordított tudat helyreigazítása,
✅ Szerelmeslelkű lányok, anyák, asszonyok harctéri kiképzése kvantumtechnikai eszközökkel családjaik megvédésére,

🔥 A Kreatív alkotó SZELLEM felébresztése, saját szereped megértése Isten tragikomikus, Lélekfejlesztő forgószínpadán…


Gloria in Excelsis Deo