Mit kell tudni az üzletépítésről? (doTERRA)

Ezt a weboldalt akkor mutasd csak meg leendő partnereidnek, miután már megértették mi a különbség egy doTerrás esszencia és egy bolti illóolaj között. Amíg nincs tisztában valaki a doTerra kultúrájával, értékrendjével, minőségi sztenderdjeivel, nem fogja tudni helyiértéken kezelni a hozzá tartozó üzleti lehetőséget sem. Nagyon sokan kapnak szinte heti szinten valamilyen fantasztikus, mindent elsöprő üzleti ajánlatot, hogyan gazdagodj meg übergyorsan módszerekről. Ezek az ajánlatok a legjobb érzésű emberekre is rövid időn belül, minimum irritálólag hatnak.
“Felépítés” nélkül szinte kizárt, hogy át tudj törni az irritáció által kialakult előítéletek eme “betonerős falain”. Tanuld meg mit és hogyan kell “FELÉPÍTENI” a kommunikációd során.  A Quanterra csapatban a világ leghatékonyabb módszereivel, a világ legjobb vezetőivel dolgozhatunk együtt. A sikeredet az fogja meghatározni, hogy “kikkel” és “milyen módszerekkel” dolgozol. A doTerra gondoskodott róla, hogy megalkosson egy rendkívül inspiráló, etikus, fenntartható, az emberek és a bolygó életébe értéket vivő küldetést, mi pedig a legsikeresebb vezetőkkel gondoskodtunk a módszerről.

 QUANTERRA ÜZLETÉPÍTÉS 10 pont

 

A címekre kattintva érheted el a hozzájuk tartozó tartalmat.

Lehetőleg valamelyik előre összeállított kedvezményes csomaggal, így rövid időn belül személyes tapasztalásod lesz az esszenciák erejéről, és csomagban jelentős kedvezményeket ad a doTerra a nagykereskedelmi áron felül is.
Csatlakozni ajánlói linken keresztül tudsz a www.mydoterra.com/ajánlóneve oldalon. Pl.: a mi ajánlólinkünk: www.mydoterra.com/kvantumklub  A / (per) utáni részt a webirodádban bármikor tudod módosítani, alapból ékezetek nélkül a keresztneved és vezetékneved lesz összevonva (plusz egy szám, ha van már ilyen nevű partner).

Az előre összeállított kedvezményes csomagokat itt érheted el: Belépő csomagok

Fontos:
Lehetőséged van saját magad által összeállított termékekkel is indulni, ebben az esetben egyszeri 20 Euros regisztrációs díjat kell a vásárláskor meg

Regisztráció menete:
A www.mydoterra.com/ajánlóneve oldalon kattints a “Csatlakozzon és spóroljon” gombra. 
A bejövő oldalon olvasd el a tagsággal kapcsolatos infókat, majd kattints a lap alján a “Csatlakozzon a doTerrá-hoz” gombra.
Válaszd ki a nyelvet és az országot, ahonnan csatlakozol a doTerrához (magyar/Európa/Magyarország).
Ezután döntsd el, hogy Törzsvásárló vagy Wellness tanácsadó szeretnél-e lenni. (Törzsvásárló nem csatlakoztathat új partnereket, viszont bármikor egy gombnyomással átállíthatja magát az admin felületen Wellness tanácsadóvá.)
A következő oldalon add meg az adataidat (ékezetek nélkül), majd fogadd el a szerződési feltételeket.
Ezután válaszd ki a kezdő csomagot, amivel regisztrálni szeretnél (magyar nyelven), hogy magyar katalóguskönyvet kapj majd a csomagodhoz. 
Ha nem kezdő csomagot rendelnél, csak néhány terméket, akkor add hozzá a kosárhoz a “doTerra Essential booklet+enrollment fee”  regisztrációs csomagot (bruttó: 25.5 Euro), majd a “irja be a hozzáadott tétel # vagy terméknév” sorba kezdd el beütni a kívánt termékek első pár betüjét vagy termékkódját. A termékek kiválasztása után kattints a fizetési módra. Átutalás vagy bankkártya lehetőségek közül választhatsz. Ha bankkártyával fizetsz, rendelésed azonnal feldolgozásra kerül, amennyiben átutalással, akkor az átutalás beérkezése után fogják postázni a csomagot. Az átutalás ideje kb.: 4-5 nap. Ha rendeléskor átutalást adtál meg, de szeretnéd mégis felgyorsítani a szállítást, az ügyfélszolgálatot telefonon hívd fel, és a kártyaadataidat bediktálva azonnal feldolgozottá válik a megrendelésed. Kártyaadatokat e-mailben soha ne adj meg. 

Amennyiben 100 PV érték felett adod le a megrendelésedet, a regisztrációd hónapjában üzletileg is aktívnak számítasz, ha az LRP sablont beállítod a következő hónapra 100 PV érték fölé.) Tehát, ha egyből csatlakoztatnál valakit az ismeretségi körödből, előtte állítsd be az LRP sablont.)

 

Webáirodádba a www.mydoterra.com weboldalon tudsz belépni a regisztrációkor kapott ID számod és jelszavad megadásával.ehetőleg valamelyik előre összeállított kedvezményes csomaggal. Így rövid időn belül. 

Ahhoz, hogy a legkedvezőbb áron juthass hozzá a doTerra termékeihez, állíts be egy LRP sablont, és ezen keresztül rendeld meg a termékeket. Így minden 50 PV feletti vásárlásod esetén jutalompontokat kapsz ( a vásárlásod értékének 10-30%-át.)
A kedvezményed mértéke 3 havonta 5%-al növekszik egy éven át. Így a 13. hónaptól a vásárlásaid értékének 30%-át visszakapod jutalompontokban, amit a következő alkalmakkor levásárolhatsz. 
Ahhoz, hogy bónusz kifizetésre legyél jogosult egy adott hónapban, legalább 100 PV értékben kell leadnod megrendelést a hónap utolsó napjáig.
Minden hónapban ajándék terméket ad a doTerra az LRP program résztvevői részére, amennyiben a partner az adott hónap 15-éig 125 PV feletti megrendelést adott le. 

 

Kattints a szerkesztés gombra, hogy változtathass a szövegen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kattints a szerkesztés gombra, hogy változtathass a szövegen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kattints a szerkesztés gombra, hogy változtathass a szövegen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kattints a szerkesztés gombra,

A doTERRA magyar nyelvű ügyfélszolgálata

Vásárlással, regisztrációkkal kapcsolatos ügyintézés:
hétköznapokon 14:00-22:00 óráig érhető el telefonon.
Telefonszám: 0036 1 808 8058
E-mail cím: hungary@doterra.com

Bónusz kifizetés:
eufinanceteam@doterra.com 

Sokan úgy csatlkoztak és építik a doTerrát, hogy soha életükben nem szerettek volna már network céggel kapcsolatba kerülni… pl. Mi se. 🙂 Most mégis itt vagyunk.
Nem mindenkinek lesz aktuális az életében egy új projekt elindítása, de csak azért, mert ezt nem megfelelően fejezi ki feléd, kár lenne lemondani azokról az emberekről, akik viszont örömmel csatlakoznának hozzád és dolgoznának veled. 
Ne hagyd, hogy könnyen kigolyózzanak az álmaidból. 

A