8 HETES STRESSZ KURZUS
Indulat, harag, düh, depresszió...
Építő-, és romboló érzelmeink kezelése

 

Mit szólnál hozzá, ha 8 hét alatt megszabadulnál akár a teljes súlyfeleslegedtől?
Mit
szólnál hozzá, ha, a számítógép előtt ülve, 8 hét alatt megtanulnád irányítani agyad érzelmi jutalmazórendszerét, hogy ezentúl a valódi céljaidat jutalmazza, és ne a rövid távú kielégülést hajszolja?

Szeretettel Köszöntelek!
Tarnóczy Vilmos vagyok, a Kvantum Klub alapítója,
és a Szökés az elme börtönéből című könyv írója.

Először is elnézést kérek Tőled, amiért a címben használtam a fogyókúra és a kihívás szavakat, mert sem fogyókúrára nem szeretnélek biztatni, sem másokkal való értelmetlen versengésbe nem szeretnélek bevonni. 
Egyszerűen csak kerestem a szavakat, amikkel meg lehet szólítani azokat a túlsúlyos embereket, akik szeretnék végre eltüntetni a zsírpárnákat maguk körül.

Ez a 8 hetes program a modern tudatkutatás legerőteljesebb tudati technikáit felsorakoztató, az emberi agy működését, az érzelmi indító-, irányító- és vezérlőrendszerét egyszerűen bemutató, és egy “változni akaró” ember szempontjából a leghatékonyabban összeállított program, amiben a foglalkozások első napjától kezdve azonnal mindent a gyakorlatba ültetünk.

Nem fogunk semmilyen csodakapszulát vagy más fogyókúrás “szert” használni, nem kell edzőterembe járnod (ha nem akarsz), mégis ezalatt a 8 hét alatt elkezdenek leszaladni rólad a kilók, és miután befejezted a programot, azután is azon a pályán tudod tartani a testsúlyodat, amerre haladni szeretnél.

És, tudom, ez már botrányszagú a mai fogyókúrás hirdetések világában, de őszintén mondom:
a következő 8 hét könnyű lesz és kellemes.

3 dologra lesz szükséged:
1. AKARJ VÁLTOZNI!
2. 1 db A4-es méretű, négyzethálós spirál füzet.
3. Internet kapcsolat, mert a 8 hét alatt, 7 naponta fogjuk megküldeni e-mailben az előadások videó anyagát és az elvégzendő feladatokat. Ki sem kell mozdulnod otthonról.

Személy szerint több, mint 20 évig küszködtem túlsúllyal, súlyingadozással. Annak idején, a stresszes, cégépítős éveim elején volt, hogy 40 kilót is magamra kaptam, előfordult, hogy a mérleg 130 kilót is mutatott.

Nagyon zavart ez a helyzet, de akkor, egyszerűen fogalmam sem volt, hogyan tudnék életmódot váltani. Egy szép napon aztán, egy baráti összejövetelen épp evéshez készülődtünk, amikor megpróbáltam leülni egy műanyag székre, kezemben a féléves kisfiammal, és a szék egyszerűen miszlikre tört alattunk.
Fenékre esés és két hátra bukfenc után a fal állított meg bennünket. Szerencsére nem történt semmi bajunk, és a rövid ijedtség után a társaság is jót nevetett, viszont ott, akkor átbillent bennem valami. A következő hatvan nap során 40 kilót fogytam. Két hónapon keresztül reggel is és este is edzettem egyet, és egy viszonylag szigorú étrendi diétát tartottam be. A módszert egyébként nem javaslom senkinek, mert elég szélsőséges, emiatt veszélyeztetheti az egészséget is, viszont, akkor én egyszerűen nem tudtam nem ezt csinálni.
Miután megszabadultam a túlsúlyomtól, örültem is, meg nem is.
Örültem, amiért sikerült ledobni a plusz kilókat, de nagyon zavart, hogy nem tudtam, mi volt a siker titka.
Miért tudtam most megcsinálni, és évekig miért fulladt kudarcba minden próbálkozásom? Mert többször próbáltam életmódot váltani korábban is, de néhány napon belül mindig bekapcsolt az étel utáni sóvárgás.

A nagy fogyás után 8 éven keresztül heti 40-50 kilométert futottam, majd minden másnap 13-15 kilométert, mert bíztam benne, hogy kemény, kitartó edzésekkel meg lehet tartani az eredményt.
De, nagyot tévedtem. Benne volt már a lábamban 15.000 kilométer, amikor egyszer belenéztem valahol egy tükörbe, és egy pocakos, tokás kis dagadék nézett vissza rám. 🙂

A rendszeres futás ellenére is minden évben plusz-minusz 10 kiló ingadozás volt a testsúlyomban.

Na, ekkor kezdtek el érdekelni a valódi miértek.
Tudni akartam, hogy mi történik a fejemben, amiért ilyen irdatlan erőfeszítések ellenére sem tudtam távol tartani a zsírpárnákat.
Utána néztem, hogyan működik agyunk érzelmi vezérlőrendszere, a limbikus rendszer. Hogyan működik a figyelem- és ítéletalkotó központunk a prefrontális kéreg a homloklebenyben. Hogyan alakulnak ki a szokásmintáink, a hiteink, a céljainktól távol tartó tévhiteink, hogyan tudunk a leggyorsabban kialakítani új, értünk dolgozó szokásmintákat. Hogyan tudjuk megtanítani agyunk jutalmazó rendszerét, hogy következetesen a valódi céljainkkal összhangban lévő viselkedési mintáinkat jutalmazza, és ne a rövid távú kielégülést támogassa.

Amíg nem tudod pontosan, hogy mikor mi zajlik a fejedben, és nem tanulod meg irányítani ezeket a belső folyamatokat, tök mindegy milyen csodamódszerrel, varázspirulával vagy orrvérzésig sportolással akarsz lefogyni, az eredmény biztos, hogy nem lesz tartós. A 8 hetes kihívás alatt pontosan ezeket a folyamatokat tanuljuk meg az irányításunk alá venni.

Ha azon gondolkozol, mire van szükséged, hogy belevágj ebbe a programba, kizárólag arra a tiszta szándékra, hogy meg akarj szabadulni a súlyfeleslegedtől. Nincs arra szükség, hogy kitartó legyél, hogy nagy erőfeszítésekre legyél képes, és az se gond, ha úgy érzed, hogy neked nincs semmi akaraterőd. És ez nem vakítás, mert ezek a tulajdonságok a melléktermékei lesznek annak, ha végig csinálod a 8 hetes kihívást.

Nem számít milyen élethelyzetben vagy, mekkora feszültség van körülötted, sőt minél nagyobb nyomás nehezedik rád, annál gyorsabban és nagyobb örömmel fogod elsajátítani a módszert, mivel agyunknak pontosan azt a képességét tanuljuk meg irányításunk alá venni, amivel aztán bármilyen más célt is  a lehető leggyorsabban érhetünk el.

Ha becsukott szemmel el tudsz képzelni egy rózsaszínű elefántot, akkor rendelkezel minden képességgel, ami ahhoz kell, hogy sikeresen végig csináld ezt a programot.  

  

A neuroplaszticitás megértése, hogy képesek vagyunk bármikor áthuzalozni elménket, hogy új idegpályákat növesztve értünk dolgozó új szokásokat alakíthassunk ki, az agykutatás területén minden idők legizgalmasabb felfedezései közé tartozik. A tudatszintek természetének megértése, a kvantumszemlélet, és az ezen alapuló új tudományok, az “új fizika”, és “új biológia”, pontosan meg tudták mára határozni, milyen mentális folyamatok menedzselését kell elsajátítanunk, hogy az életünket új, eredményesebb szintre emelhessük, illetve, hogy az egy helyben topogásra vagy kóros túlevésre kárhoztató dopamin- és endorfin fröccsre ácsingózó negatív szokás-hurkainkat, az életünket leblokkoló korlátozó hitrendszereinket hogyan tudjuk felszámolni.  És ami a legfontosabb, mára a HOGYANT is tudjuk.

Ha elvégzed a 8 hetes programot, (amihez a határozott döntésedre, egy A4-es spirál füzetre, és a képzelőerődre lesz csak szükség) kialakítjuk ezeket a rutinokat, és a mindennapjaid során azt fogod rövidesen észrevenni, hogy a zsírpárnáid napról napra  úgy fognak leolvadni rólad, hogy közben a napi feladataidat is elégedettséggel és örömmel tudod végezni. 

A 8 hét alatt:

– 
Megtanuljuk hogyan lehet új cselekvési sémákat, értünk dolgozó szokásmintákat kialakítani az agyunkban;
– Megtanuljuk hogyan lehet a már meglévő romboló-, önpusztító-, falási rohamokat előidéző szokásainkat felülírni ezekkel az új mintákkal;

– Megtanuljuk, hogy a mindennapok során előforduló, negatív érzelmi állapotaink során (düh, harag, stressz, frusztráció, szorongás, stb.) milyen egyszerű, belső mentális munkát kell elvégeznünk érzelmi egyensúlyunk mielőbbi visszaállításához.
– A 4. héten miután már megdolgoztuk kicsit a tudatodat és a lelkedet, mutatok egy módszert, amivel rövid időn belül könnyedén rá tudod állítani a szervezetedet a napi fél kilós zsírégetésre az egészséged veszélyeztetése nélkül.

A program 8 modulból áll, az előadások kb.: két óra hosszúak, a tanultak elsajátításához a 8 hét során naponta 3 alkalommal, 8 perces feladatokat kell majd elvégezni otthon vagy a munkahelyen (reggel, délben, este).  Jelentkezés után meghívót kapsz zárt facebook csoportunkba is, ahol felteheted kérdéseidet, és további ösztönző támogatást kaphatsz a csoporttagoktól.
 
Ha szeretnél végleg megszabadulni a túlsúlyodtól,  
várunk Téged is szeretettel a 8 hetes programban!
Akár most azonnal is kezdhetsz! 


Jelentkezéshez töltsd ki a bemutatkozó videóink alatti űrlapot!

Tarnóczy Vilmos

Gloria in Excelsis Deo
 
 

Jelentkezés:

Akik már végig csinálták a 8 hetes programot:

Keresztnév (így szólítunk a levelekben):*
Email:*
Név (számlázási):*
Irányítószám:*
Város*
Utca, hsz, emelet, stb.*
Telefonszám:
Fizetés módja:*

Ajándék Neked
Töltsd le a Szökés az elme börtönéből című könyvet ingyenesen most:

Néhány gondolat a Szökés könyv kapcsán:

A Szökés könyv rövid időn belül Bestseller lett. A következő mezők kitöltésével, most ingyenesen letöltheted az e-book verziót. 

 
 
Email:*
Keresztnév:*
*