A SZERELMES NŐ LÁT(OM)ÁSA


Kedves Olvasó,

Szeretnélek meghívni a Kvantum Klub SZERELMES NŐ projektjének bemutató előadására, amire ennek a weboldalnak az aljára érve tudsz jelentkezni, de előtte hadd kérdezzek valamit!

Voltál már igazán szerelmes?
Tudod, amikor zsigerileg a kislábujjadtól a fejed búbjáig az emberi létezésélmény legmagasabb, mindent elsöprő eksztázisában vagy.
Amikor a párod létezése betölti a legvadabb, legtitkosabb kívánságaidat is, amikről valaha is mertél csak álmodni. 
Amikor a tovább szinte már nem is fokozható örömödet, emberi ésszel elképzelhetetlen dimenzióba repíti még az is, hogy a szerelmed ugyanezt érzi irántad. 
Valószínűleg a Beteljesült Szerelem itt a Földbolygón a LÉTEZÉS legnagyobb AJÁNDÉKA.

 Tudni kell azonban valamiről, amiben a szerelmes nők messze lepipálják a férfiakat.  

Van a pszichológiában egy optikai csalódásokat vizsgáló kísérlet, amit Ames szobában végeznek.  Az “Ames room” egy olyan szoba, aminek a padlózata nem párhuzamos a mennyezettel, a benne elhelyezett tárgyak, ablakok, festmények is torzítva vannak kialakítva, ezért ha egy bizonyos pontból kukucskálunk be ebbe a szobába, a bent sétálgató emberekről azt figyelhetjük meg, ahogy óriásból törpévé változnak, vagy törpéből óriásba. 

Szinte senki nem érti elsőre, hogy mi történik. Hüledezve nézik, ahogy a szemük láttára zsugorodnak majd nőnek meg az emberek, és egyszerűen nem tudják hová tenni, hogy mi történik.  

 Kivéve a szerelmes nők. Ha nekik a párjuk sétálgat ebben a szobában, ők azonnal felkiáltanak, “héééé, ennek a szobának ferdék a falai”…

Nézd meg, hogy néz ki egy Ames szoba, ha még nem láttál ilyet, de aztán olvass tovább, mert még csak most jön a lényeg! Szóval, amíg a szerelmes nő torzítás nélkül látja a valóságot az Ames szobában, addig a férfiak, ha ők néznek be kívülről, csak jókat kacarásznak a törpéből-óriássá váló szívük hölgyén…

 Életbe vágó, hogy megértsd miért van ez így, de most menjünk tovább!

Emlékszel az Avatar filmből a : LÁTLAK TÉGED pillanatra?
Neked mit jelent ez a szó, hogy: LÁTNI?
Teljes spektrumában, Igazán Látni valakit vagy valamit?

Nézd meg a jelenetet, ha már nem emlékszel, aztán folytassuk tovább, mert nagyon szeretnénk, ha EGYÜTT REPÜLHETNÉNK VELED!

EZT TUDTAD?
2004-ben, amikor végig söpört az óriás cunami az Indiai óceánon, néhány perc alatt megölve több mint kétszázezer embert, volt egy thaiföldi kis sziget, a Szurin-sziget, amin a mokenek, a tenger cigányainak nevezett vízinomád törzs mind a kétszáz tagja a sziget legmagasabb csúcsára vonulva nézte végig, ahogy a 25 méteres hullámok elpusztítják falujukat és a szigeten élő huszonnégyezer többi embert.

Ők megéreztek,  LÁTTAK valamit, amit a világ legfejlettebb földrengés és cunami figyelő műszerei sem tudtak időben jelezni. “Belelátnak valahogy a dolgokat összekötő köztes térbe” – ahogy fogalmaz Lynne McTaggart a Kötés című könyvében.

Mindennél fontosabb, hogy megértsd hogyan kell úgy szeretni, ahogy  csak a szerelmes nők tudnak, és hogyan kell úgy Látni, mint a mokenek, amiért ilyen tűhegyes a VALÓSÁGÉRZÉKELÉSÜK, de most olvass tovább kérlek,

mert van egy utolsó kérdésem:

Tudom, kicsit profán a kérdés, de nagyon fontos, és okkal teszem fel. 

Te szoktál hazudozni, vagy másokat manipulálgatni a céljaid érdekében?

Kérlek, nézd meg a következő képet!

De, úgy jó rendesen!
Legalább egy percig, hogy a szemeiddel nem érzékelhető fontos üzenetek és információk is elindulhassanak a mélytudatod felé!
Kattints rá, nagyíts rá akár, és ízlelgesd!
És csak ezután olvasd tovább a felhívást!

Botsáska, levélsáskák, orchidea manó, csak állatokat látsz a képen.

A természetben teljesen természetes, hogy egy állatfaj, álcázással (más állatok manipulálásával) tartja fenn magát, és biztosítja a túlélését.

A sáskák imádják az apró-cseprő rovarokat, hangyákat, akár kisebb gyíkokat, viszont rettegnek a madaraktól, mert a madarak meg őket imádják.
De, őszintén! Nem elképesztő ez az anyatermészettől??? 
Egy sáska, aki orchideának álcázza magát, vagy a másik, amelyik levélnek. Néhány óra alatt még a körülötte lévő falevelek színét is pontosan felveszi, ősszel barnás vagy sárgás színű lesz, nyáron meg élénkzöld… Egyszerűen hihetetlen…

Az álcázó állatok a legnagyobb hipnotizőrök. Elhitetik áldozataikkal, hogy biztonságban vannak, közel édesgetik őket, majd lecsapnak rájuk. 

Az emberek szintjén a leggátlástalanabb hazudozók és manipulátorok a pszichopaták és szociopaták. 

Akkora álcázóbajnokok, annyira brilliánsak megtévesztésben, hogy mára szinte nincs olyan ember által létrehozott intézmény, ami pénzzel és hatalommal is jár, aminek az élén ne egy pszicho-, vagy szociopata állna.
Egy pszichopatának nem számít az erkölcs, etika vagy az igazság, céljai megvalósítása érdekében pedig bármilyen manipulációt bevet.

Miért is fontos ezt tudni?

Minden jel azt mutatja, hogy a világtörténelem legnagyobb gyarmatosításának végidőit éljük, és a mesterséges intelligenciával kombinált hatalommegtartási technológiák képesek lehetnek akár évszázadokra sötét középkori állapotokat konzerválni a Bolygón. 

Szerencsére mindez az őrület Isten színpadán játszódik.

Egy olyan színpadon és olyan színdarabban, amiben a világ holografikus és kvantumtermészetének köszönhetően, minden színész rendelkezik a teremtés teljes spektrumával. Te is, én is…

Jelentkezz most a SZERELMES NŐ LÁT(OM)ÁSA projekt (teljesen ingyenes) bemutató előadására, hogy megtudd mielőbb: 

Mit jelent jól SZERETNI, ahogyan csak a szerelmes nők tudnak, mit jelent jól LÁTNI, ahogyan a mokenek tudnak, és mit jelent IGAZZÁ válni az orchidea manók, és levélsáskák korában…

Mindezt azért, hogy a lehető leggyorsabban kerülhess a Benned lévő Teremtő potenciál teljes birtokába!

Iratkozz fel a következő űrlapon, és máris küldjük e-mailben a részleteket!

Sok szeretettel,
Tarnóczy Vilmos
www.kvantumklub.hu

Jelentkezem a bemutató előadásra:

 

– Gloria in Excelsis Deo –

Kvantum Klub programok:

Író-olvasó találkozó

Író-olvasó találkozó, előadás rendelés: 
info@kvantumklub.hu
06703156820