A SZERELMES NŐ LÁT(OM)ÁSA


Mi is ez a Szerelmes Nő Látomása projekt?

Szeretnélek meghívni a Kvantum Klub SZERELMES NŐ projektjének bemutató előadására, amire ennek a weboldalnak az aljára érve tudsz jelentkezni, de előtte hadd kérdezzek valamit!

Voltál már igazán szerelmes?
Tudod, amikor zsigerileg a kislábujjadtól a fejed búbjáig az emberi létezésélmény legmagasabb, mindent elsöprő eksztázisában vagy.
Amikor a párod létezése betölti a legvadabb, legtitkosabb kívánságaidat is, amikről valaha is mertél csak álmodni. 
Amikor a tovább szinte már nem is fokozható örömödet, emberi ésszel elképzelhetetlen dimenzióba repíti még az is, hogy a szerelmed ugyanezt érzi irántad. 
Valószínűleg a Beteljesült Szerelem itt a Földbolygón a LÉTEZÉS legnagyobb AJÁNDÉKA.

 Tudni kell azonban valamiről, amiben a szerelmes nők messze lepipálják a férfiakat.  

Van a pszichológiában egy optikai csalódásokat vizsgáló kísérlet, amit Ames szobában végeznek.  Az “Ames room” egy olyan szoba, aminek a padlózata nem párhuzamos a mennyezettel, a benne elhelyezett tárgyak, ablakok, festmények is torzítva vannak kialakítva, ezért ha egy bizonyos pontból kukucskálunk be ebbe a szobába, a bent sétálgató emberekről azt figyelhetjük meg, ahogy óriásból törpévé változnak, vagy törpéből óriásba. 

Szinte senki nem érti elsőre, hogy mi történik. Hüledezve nézik, ahogy a szemük láttára zsugorodnak majd nőnek meg az emberek, és egyszerűen nem tudják hová tenni, hogy mi történik.  

 Kivéve a szerelmes nők. Ha nekik a párjuk sétálgat ebben a szobában, ők azonnal felkiáltanak, “héééé, ennek a szobának ferdék a falai”…

Nézd meg, hogy néz ki egy Ames szoba, ha még nem láttál ilyet, de aztán olvass tovább, mert még csak most jön a lényeg! 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

monalisa1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

monalisa2

A történetek, amin szocializálódtunk határozza meg nagyban látásunkat, 

deeeeee az egészségi állapotunkat is. Történetek, amelyekkel azonosulunk, a…

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Szóval, amíg a szerelmes nő torzítás nélkül látja a valóságot az Ames szobában, addig a férfiak, ha ők néznek be kívülről, csak jókat kacarásznak a törpéből-óriássá váló szívük hölgyén…

Ha más elmetartalmakkal is azonosulsz NÉZÉS közben, az torzítja a LÁTÁST. Ezért van, hogy a legtöbb skizofrén ember, vagy pszichopata a fejében lévő elnyomott traumák miatt, homorúnak látják a képet. 

 Életbe vágó, hogy megértsd miért van ez így, de most menjünk tovább!

Emlékszel az Avatar filmből a : LÁTLAK TÉGED pillanatra?
Neked mit jelent ez a szó, hogy: LÁTNI?
Teljes spektrumában, Igazán Látni valakit vagy valamit?

Nézd meg a jelenetet, ha már nem emlékszel, aztán folytassuk tovább, mert nagyon szeretnénk, ha EGYÜTT REPÜLHETNÉNK VELED!

EZT TUDTAD?
2004-ben, amikor végig söpört az óriás cunami az Indiai óceánon, néhány perc alatt megölve több mint kétszázezer embert, volt egy thaiföldi kis sziget, a Szurin-sziget, amin a mokenek, a tenger cigányainak nevezett vízinomád törzs mind a kétszáz tagja a sziget legmagasabb csúcsára vonulva nézte végig, ahogy a 25 méteres hullámok elpusztítják falujukat és a szigeten élő huszonnégyezer többi embert.

Ők megéreztek,  LÁTTAK valamit, amit a világ legfejlettebb földrengés és cunami figyelő műszerei sem tudtak időben jelezni. “Belelátnak valahogy a dolgokat összekötő köztes térbe” – ahogy fogalmaz Lynne McTaggart a Kötés című könyvében.

Mindennél fontosabb, hogy megértsd hogyan kell úgy szeretni, ahogy  csak a szerelmes nők tudnak, és hogyan kell úgy Látni, mint a mokenek, amiért ilyen tűhegyes a VALÓSÁGÉRZÉKELÉSÜK, de most olvass tovább kérlek,

mert van egy utolsó kérdésem:

Tudom, kicsit profán a kérdés, de nagyon fontos, és okkal teszem fel. 

Te szoktál hazudozni, vagy másokat manipulálgatni a céljaid érdekében?

Kérlek, nézd meg a következő képet!

De, úgy jó rendesen!
Legalább egy percig, hogy a szemeiddel nem érzékelhető fontos üzenetek és információk is elindulhassanak a mélytudatod felé!
Kattints rá, nagyíts rá akár, és ízlelgesd!
És csak ezután olvasd tovább a felhívást!

Orchidea manó lesz a főnök
Az orchidea manótól nem várható el, hogy felfedje magát a hangyák vagy rovarok előtt. Ő másnak érzékeli magát a hangyákhoz és rovarokhoz képest. Az emberek vonatkozásában a pszichopaták és szociopaták ugyanígy vannak. 

 


Botsáska, levélsáskák, orchidea manó, csak állatokat látsz a képen.

A természetben teljesen természetes, hogy egy állatfaj, álcázással (más állatok manipulálásával) tartja fenn magát, és biztosítja a túlélését.

A sáskák imádják az apró-cseprő rovarokat, hangyákat, akár kisebb gyíkokat, viszont rettegnek a madaraktól, mert a madarak meg őket imádják.
De, őszintén! Nem elképesztő ez az anyatermészettől??? 
Egy sáska, aki orchideának álcázza magát, vagy a másik, amelyik levélnek. Néhány óra alatt még a körülötte lévő falevelek színét is pontosan felveszi, ősszel barnás vagy sárgás színű lesz, nyáron meg élénkzöld… Egyszerűen hihetetlen…

Az álcázó állatok a legnagyobb hipnotizőrök. Elhitetik áldozataikkal, hogy biztonságban vannak, közel édesgetik őket, majd lecsapnak rájuk. 

Az emberek szintjén a leggátlástalanabb hazudozók és manipulátorok a pszichopaták és szociopaták. 

Akkora álcázóbajnokok, annyira brilliánsak megtévesztésben, hogy mára szinte nincs olyan ember által létrehozott intézmény, ami pénzzel és hatalommal is jár, aminek az élén ne egy pszicho-, vagy szociopata állna.
Egy pszichopatának nem számít az erkölcs, etika vagy az igazság, céljai megvalósítása érdekében pedig bármilyen manipulációt bevet.

Miért is fontos ezt tudni?

Minden jel azt mutatja, hogy a világtörténelem legnagyobb gyarmatosításának végidőit éljük, és a mesterséges intelligenciával kombinált hatalommegtartási technológiák képesek lehetnek akár évszázadokra sötét középkori állapotokat konzerválni a Bolygón. 

Szerencsére mindez az őrület Isten színpadán játszódik.

Egy olyan színpadon és olyan színdarabban, amiben a világ holografikus és kvantumtermészetének köszönhetően, minden színész rendelkezik a teremtés teljes spektrumával. Te is, én is…

Jelentkezz most a SZERELMES NŐ LÁT(OM)ÁSA projekt (teljesen ingyenes) bemutató előadására, hogy megtudd mielőbb: 

Mit jelent jól SZERETNI, ahogyan csak a szerelmes nők tudnak, mit jelent jól LÁTNI, ahogyan a mokenek tudnak, és mit jelent IGAZZÁ válni az orchidea manók, és levélsáskák korában…

Mindezt azért, hogy a lehető leggyorsabban kerülhess a Benned lévő Teremtő potenciál teljes birtokába!

Iratkozz fel a következő űrlapon, és máris küldjük e-mailben a részleteket!

Sok szeretettel,
Tarnóczy Vilmos
www.kvantumklub.hu