szokes3000

Tarnóczy Vilmos – SZÖKÉS AZ ELME BÖRTÖNÉBŐL

(EBOOK, megrendelés után azonnal az e-mail fiókodban)

“Fantasztikusan izgalmas és lebilincselő. Egyszerűen letehetetlen! Az első oldalon beszippantott, és az utolsó oldalon sem akart elengedni. Nem tudok mást mondani. ”
Gál Róbert – Fonyód

Néhány gondolat a szerzőtől, a könyv kapcsán:

Néhány olvasói vélemény:

“A könyv mind stílusában, mind mondanivalójában értékes munka. Nagyon inspiráló volt számomra.”
kassai
Kassai Lajos
Lovasíjász 

“Kedves Vilmos!
Kezdeném azzal, számomra a könyved esszencia az életről, amelyet TANKÖNYVVÉ kellene tenni!

Jó magam 26 éve próbálom ezeket az elveket tanítani a karate nyelvén, de most már tudom elolvasva a könyvedet, hogy nagyon rossz nyelvezetet használtam ezidáig! A könyv olvasásakor folyamatosan a sírás fojtogatott a felismerések és a jó érzések miatt!”
rohonyiistvan
Shihan Rohonyi István
5.danos Kyokushin mester
www.velenceikarate.hu

“Kedd este kezdtem olvasni a könyvet. Egész éjjel olvastam. Szerda reggel szabadságot vettem ki a munkahelyemen, hogy befejezhessem, délután pedig vonaton ültem, mert mindenképpen találkozni akartam az íróval.”
Tarjániné Ani – Komárom

“3 éve olvasom Vilmos hírleveleit, többször voltam klubtalálkozón is. Látom mi történik a világban nap mint nap és sokat töröm a fejem, vajon mi fogja mindezt megváltoztatni? Azt hiszem egy ilyen könyv, ha sokakhoz eljut, sokat segíthet.”
Virizlai Tamás – Sopron

“Van benne minden. Üldözés, cselszövés, bimbózó románc és valódi mondanivaló. Van benne spiritualitás, ugyanakkor gyakorlatias. Igazi filozófiai kalandregény. Teljesen új műfaj a számomra.”
Kórodi Anita, Veszprém

“A történelem során szinte minden nagy dolog egy könyvvel kezdődött. Minden rossz és minden jó egyaránt. Itt egy könyv, benne a világ összes problémája, a világ összes bölcsessége, és egy lehetséges megoldás. Azt hiszem az egyetlen megoldás. Élni kellene vele!
Először arcon vág, azután letaglóz, utána pedig felemel.”
Dorogi Péter – Nyíregyháza

Miről szól a könyv?

Mit szólnál hozzá, ha csak nyolc napod lenne ahhoz, hogy felhívd a világ figyelmét valamire, amivel a kilencedik napon több millió ember életét menthetnéd meg a kínhaláltól?
Ha nem sikerül kitalálnod valamit, a kilencedik napon a Föld civilizált(nak vélt) lakosságának háromnegyedét fosztanák meg a szabadságától és országok százai lennének kénytelenek heteken belül a bimbózó demokráciájuk helyett újra diktatúrában élni.
Megkeresnél egy újságírót? Betelefonálnál a tévébe?
Sajnos olyan információt kell átadnod a világnak, amit a fősodrású média sosem közvetítene. Nem teszi, hiszen az információ egy része teljesen romba döntené a világban jelenleg uralkodó hatalmi és gazdasági rendszereket egyaránt.
Nem teszi, mivel az információ egy másik része teljesen felkavarná az embereket a saját életükkel és képességeikkel kapcsolatban.
Egy néhány emberből álló, maroknyi kis csapat mégis megpróbálkozik a lehetetlennel. Összefognak, hogy megmentsék a világot.

Azt mondják a bölcsek: kihagyhatsz egy reggelit, kihagyhatsz egy ebédet, sőt akár napokig elhagyhatod az ételt, akkor sem lesz semmi bajod. De a napi olvasnivalódat, amivel táplálod a lelkedet, egyetlen napon sem hagyhatod ki!

Biztosan hallottál már Te is a “Hogyan változtasd meg az életedet?” “Hogyan gazdagodhatsz meg?” “Hogyan találd meg az életcélodat?” “Hogyan ébreszd fel rejtett képességeid?” tanfolyamok, szemináriumok sokaságáról.
Ezekkel kapcsolatban Oscar Wilde fogalmazott meg egy fontos gondolatot:

“Az oktatás elismerésre méltó dolog, de nem árt, ha időnként eszünkbe jut, hogy amit valóban érdemes tudni, nem tanítható.”

Nos, a Szökés az elme börtönéből című könyv jelenlegi kiadása tartalmaz szinte mindent, amit az életről tudni érdemes, ráadásul mindezt egy rendkívül izgalmas és lebilincselő történeten keresztül mutatja be. Az elolvasása könnyen lehet, hogy egy új kaland kezdete lesz az életedben.
A Te feladatod: a megtapasztalás.

Megrendelés:

Az Ebook-ot rövid időn belül az e-mail postafiókodba kapod meg. 
Köszönjük a megrendelésedet, amivel a Kvantum Klub munkáját támogatod.

Az E-book ára 3.000 Ft

 

Megrendelés

www.kvantumklub.hu – vissza a főoldalra

Adatvédelmi szabályzat  ÁSZF

– Gloria in Excelsis Deo –