Járasd csúcsra
a cselekvő-, és megvalósító képességedet!

“Az egyetlen igazi tanulás: a lényünkben szunnyadó
tudásnak tevékennyé ébresztése.”
– Weöres Sándor

Szeretettel Köszöntelek!
Tarnóczy Vilmos vagyok, a Kvantum Klub alapítója,
és a Szökés az elme börtönéből című könyv írója.

======
UPdate!!!
A Szökés kurzus 2021 augusztusától nem rendelhető, kizárólag a Kvantum Klub Társadalmi Vállalkozói Partner Programjában résztvevő partnereinknek kínáljuk ajándékba.
Részletek az oldal alján.  
=====

A SZÖKÉS projekt korábban egy intenzív 8 hetes, személyre szabott online kurzusként indult, mára a Kvantum Klub társadalmi Vállalkozói Partner Programjának része, amit a Programban résztvevők ajándékba kapnak.

Gondolkodtál már azon, mitől függ, hogy egy célt meg tudsz-e valósítani az életedben, vagy örökre csak vágyálom marad a beteljesülése?

Miért van az, hogy bizonyos dolgokat kisujjból kirázunk magunkból, de az igazán fontos céljaink előtt mintha láthatatlan, mégis áttörhetetlennek tűnő betonfalak állnának?

Akard és menni fog, higgy benne és sikerülni fog! Szajkózták már neked is ezeket a közhelyeket?
Oké, csak hogyan kell akarni valamit, amikor lelkileg mondjuk szét vagy csúszva, és hogyan kell hinni valamiben, amiben nem tudsz, csak szeretnél?

Vajon mitől függ az akaraterő? Vagy mitől függ a fókuszált munkavégzést lehetővé tevő önfegyelem? A képesség, hogy kitartóan haladjunk a célunk felé vezető úton, átküzdve magunkat minden felmerülő nehézségen,  miközben esetleg a reménytelenség, a kínzó motiválatlanság vagy az elbukástól, kudarctól való félelem érzelmi hullámai bombázzák az elménket és szorítják el a szívünket?
Egyáltalán milyen készségeket kell elsajátítani, amik garantálják, hogy egy folyamatosan változó, rohanó világban elérhessük céljainkat és kiteljesedett, boldog életet élhessünk?

A teljesítmény pszichológiában áttörésnek vagy szintlépésnek nevezzük azt a pontot, amikor sikerül valamilyen korábbi, csekélyebb eredménnyel járó szokásmintát vagy viselkedést meghaladni, és valamely területen átütő eredményt elérni. Például megtriplázni a havi bevételünket, ami már tíz éve nem változott jelentősen, vagy hosszabb küszködés után lefogyni 30 kilót és átállni egészséges, mértéktartó étrendre.

A SZÖKÉS projekt célja, hogy összhangban lényünk legmélyebb késztetéseivel, a számunkra legfontosabb területeken meghatározzuk és megtanuljuk kialakítani azokat a cselekvési mintákat és szokásokat, amik a lehető legrövidebb időn belül elhozzák az áttörést az életünkben.

A neuroplaszticitás megértése, hogy képesek vagyunk bármikor áthuzalozni elménket, hogy új idegpályákat növesztve értünk dolgozó szokásokat alakíthassunk ki, minden idők legizgalmasabb felfedezései közé tartozik. A tudatszintek természetének megértése, a kvantumszemlélet, és az ezen alapuló új tudományok, az “új fizika”, és “új biológia”, pontosan meg tudták mára határozni, mit kell megváltoztatnunk, hogy az életünket új, eredményesebb szintre emelhessük, illetve, hogy az egy helyben topogásra kárhoztató dopamin- és endorfin fröccsre ácsingózó negatív szokás-hurkainkat, az életünket leblokkoló korlátozó hitrendszereinket hogyan tudjuk felszámolni.  És ami a legfontosabb, mára a HOGYANT is tudjuk.

Ha szeretnél változtatni az életeden, ráadásul még csak kitartásra és akaraterőre sem lesz szükséged.
A kitartás és az akaraterő is csak egy csodálatos melléktermék lesz, és az új nézőpontok elsajátításából fognak fakadni.

A SZÖKÉS projekt során azokon a területeken, amelyek a legtöbb kihívást jelentik az életedben, csinálunk egy “reboot”-ot, egy újraindítást, elkészítünk egy személyes térképet, kitűzünk rajta néhány kapaszkodót és sarokpontot, amikhez viszonyítani tudod a haladásodat, ezek után pedig, szinte szó szerint meg fogod tanítani magad újra járni. Újra a saját utadat járni. A szokás-hurkok kialakításáért felelős önjutalmazó rendszerednek pedig meg fogjuk tanítani, hogy ezután csak az előrehaladásodat támogató mintákat jutalmazza.

Ha valaki hosszabb ideje megrekedt egy élethelyzetben, nincs más esélye a váltáshoz, mint feltérképezni a szokásmintákat, amik leuralták az elméjét és a szívét, és megfelelő módszerrel tudatosan, lépésről lépésre át kell írnia őket. Új idegpályákat kell növesztenie, és olyan rutinokat, amelyek ezután érte kezdenek el dolgozni minden áldott nap.

Ha elvégzed a kurzust, (amihez a határozott döntésedre, egy A4-es spirál füzetre, és a képzelőerődre lesz csak szükség) kialakítjuk ezeket a rutinokat, és a mindennapjaid során azt fogod rövidesen észrevenni, hogy az értékrendednek megfelelő eredményeket szenvedéllyel fűtött, örömteli cselekvés által fogod elérni. A szellemi csúcsélmények megélése pedig napi szinten fogják jellemezni az életedet.

A 8 hét alatt:

– Megtanuljuk hogyan lehet új cselekvési sémákat, értünk dolgozó szokásmintákat kialakítani az agyunkban;
– Megtanuljuk hogyan lehet a már meglévő romboló-, önpusztító- vagy halogató szokásainkat felülírni ezekkel az új mintákkal;
– Megtanulunk összehangolódni a lelkünk diktálta legmélyebb elhívásainkkal;

– Elsajátítjuk a legmagasabb rezgés- és energiaszintet biztosító látásmódot, és begyakoroljuk a megtartását;
– Megtanuljuk hogyan kell lényünkkel összhangban célokat kitűzni (főleg olyankor, amikor nincs hozzá kedvünk, enerváltak vagy épp kilátástalannak, reménytelennek tűnő helyzetben vagyunk);
– Megtanuljuk hogyan kell a Cél-Okkal mélyen átitatódni, és elültetni azokat a térbeli memória aktiválásával a mélytudatba;
– Megtanuljuk hogyan kell cselekvésbe lendülni és megvalósítani céljainkat;
– Megtanuljuk hogyan lehet Elengedéssel közelebb kerülni egy adott célhoz;
Az életünkre legnagyobb, legerőteljesebb változást hozó cselekvési sémát be is gyakoroljuk;
– Megtanítod magad újra bízni korlátlan teremtő képességedben (új jel-rutin-jutalom szokás-hurkok kialakításával).

 Ugyanezt a módszert alkalmaztam (akkor még öntudatlanul), amikor annak idején egy előnytelen(nek látszó) szerződés aláírása miatt az egyetlen esélyem az maradt, hogy ne veszítsem el a cégemet, és a családi házunkat, ha 50-szeresére növelem a bevételeimet. A szerződés aláírásakor egyedül dolgoztam a cégemben, 2 évvel később, mire sikerült az ötvenszerezés, 14 fős vállalkozás lettünk. A műtét olyan jól sikerült, hogy a 14 főből 10 kollégával 15 éven keresztül együtt maradtunk.

Ugyanezt a módszert alkalmaztam (akkor már félig tudatosan), akkor is, amikor hosszú évek “kemény munkájával” egy nyak nélküli, 130 kilós, tokás hájgolyó lettem. Egy szép napon, kezemben a féléves kisfiammal, leültem egy műanyag székre, ami darabokra tört alattunk, és a szoba végéig gurultunk… A következő 60 nap alatt 40 kilót fogytam…

 Ugyanezt a módszert alkalmaztam akkor is, amikor “kétkezi melós” neveltetést kapott vállalkozóként a fejembe vettem, hogy inkább író leszek, aki könyveket ír, és abból él. A környezetemben ezt ostobaságnak vélték, “hiszen senki sem olvas könyveket” és a legtöbb író még a nyomdaköltségeit sem termeli ki a könyveivel. Az első könyvemet, bár egyetlen kiadó sem akarta kiadni, én magánkiadásban megtettem. Egy éven belül bestseller lett, és rövid időn belül közel 20 millió Ft-ot hozott a konyhára. (És most az oldal alján ingyenesen letöltheted az E-book verzióját 🙂 )

De, ugyanezt a módszert alkalmazom most is (most már tudatosan), mivel a válásom után teljes képszakadás történt a lelkemben, és a dolgok megváltoztatására irányuló belső igényem leesett az árral ide-oda sodródó planktonok, meg a papucsállatkák szintjére.Teljesen újra kellett írnom az alapoktól a saját sztorimat. És, jelentem a módszer működik…

Az Élet néha kemény, és előfordul, hogy padlóra küldi az embert. De, meg kell érteni, hogy nincs odakinn, csak idebent van. Az Élet bennünk zajlik és minden aspektusára hatással tudunk lenni.

A VÁLTOZÁS lehetséges. Bármilyen élethelyzetből lehet szépíteni, mert meg tudunk változni. Életünk bármelyik területén el tudjuk érni az áttörést. TE is meg tudsz változni. Ha jelentkezel a SZÖKÉS projektre, garantálom, hogy meg is fogsz.

Sok szeretettel várunk a SZÖKÉS kurzuson!
Jelentkezéshez töltsd ki a bemutatkozó videók alatti űrlapot!

Tarnóczy Vilmos

UPDATE!!!!

A Szökés kurzus 2021 augusztusától nem rendelhető, kizórálag saját partnereink kapják ajándékba, akik részt vesznek a:

Kvantum Klub  Társadalmi vállalkozói Partner programjában.

Legyél Te is Társadalmi vállalkozó,
vagy alakítsd meglévő vállalkozásodat Társadalmi Vállalkozássá!

Regisztrálj Online bemutató előadásunkra most!
Az előadásokat hetente egyszer szervezzük meg, és 24 órán keresztül visszanézhető. Az előadás időpontjáról e-mailben, az élő találkozók időpontjáról e-mailben vagy telefonon értesítünk.

Jelentkezés:

Töltsd le a Szökés az elme börtönéből című könyvet ingyenesen most:

Néhány gondolat a Szökés könyv kapcsán:

A Szökés könyv rövid időn belül Bestseller lett. A következő mezők kitöltésével, most ingyenesen letöltheted az e-book verziót. 

 
 
Email:*
Keresztnév:*
*


Adatvédelmi szabályzat  ÁSZF

Gloria in Excelsis Deo