vili8het

8 hetes “online” fogyókúra program a tudatalatti megtrenírozásával
Felejtsd el a koplalást, a küszködést és az akaraterőd megerőszakolását!
Tanítsd meg az idegrendszerednek, hogy a tested vékony akarjon lenni!
DOLGOZZUNK EGYÜTT 8 HÉTIG!

Napi 3×8 perc, ha nagyon elfoglalt vagy 3×4 perc is hatásos tud lenni

Akik már elvégezték:

Az első héten megjött az az eredmény, hogy leálltam az érzelmi zabálással…
Ez a 8 hetes program megváltoztatta az életemet. Nem tudok eléggé hálás lenni érte.”

Dr. Pánczél Judit 
(Judit a videóban is elmondja a magáét 🙂 )

“10 kilót fogytam a program során, pedig az étkezésről tulajdonképpen nem is volt szó… 🙂
Nagy öröm, hogy lett nyakam, meg vállam… És lassan derekam is lesz “
Tamás Judit
(Judit a program végére -10 kilót, azóta pedig már -30-at fogyott le. Ma már van dereka 🙂 )

“Nagyon sok tréningen vettem már részt, nagyon sok könyvet elolvastam, és nagyon sok módszert kipróbáltam, 
de ez most… nekem ez mindent vitt. Egyszerűen nincs olyan része a gyakorlatoknak, amiket ne imádnék.”
Bánki Eszter

Jelentkezz a bemutató előadásra, vagy olvass tovább és kezdj bele azonnal:

(Hallgasd meg azokat, akik már elvégezték a kurzust!)


Ha azonnal szeretnéd a programot kezdeni, olvass tovább:

8 hetes "online" fogyókúra kihívás

Nézd meg a bemutatkozó videót:


Ez egy 8 hetes tréning program, amiben nem csak információkkal etetjük az értelmünket,
 hanem hétről hétre az idegrendszerünket trenírozzuk, hogy valóban megtörténjen a változás.
Az első 2 évben az eddigi résztvevőkkel kollektíven több mint 2.500 kg-t, azaz  két és fél tonnát fogytunk.
A bemutatkozó videó felvétele óta, én személyesen is fogytam még 10 kilót,
pedig már az akkori eredménnyel is elégedett voltam. 🙂

 

Szeretettel Köszöntelek!
Tarnóczy Vilmos vagyok, a Kvantum Klub alapítója,
és a Szökés az elme börtönéből című könyv írója.

Először is elnézést kérek Tőled, amiért a címben használtam a fogyókúra és a kihívás szavakat, mert sem fogyókúrára nem szeretnélek biztatni, sem másokkal való értelmetlen versengésbe nem szeretnélek bevonni.
Egyszerűen csak kerestem a szavakat, amikkel meg lehet szólítani azokat a túlsúlyos embereket, akik szeretnék végre eltüntetni a zsírpárnákat maguk körül.
Ez a 8 hetes program a modern tudatkutatás legerőteljesebb tudati technikáit felsorakoztató, az emberi agy működését, az érzelmi indító-, irányító- és vezérlőrendszerét egyszerűen bemutató, és egy “változni akaró” ember szempontjából a leghatékonyabban összeállított program, amiben a foglalkozások első napjától kezdve azonnal mindent a gyakorlatba ültetünk.

Nem fogunk semmilyen csodakapszulát vagy más fogyókúrás “szert” használni, nem kell edzőterembe járnod (ha nem akarsz), mégis ezalatt a 8 hét alatt elkezdenek leszaladni rólad a kilók, és miután befejezted a programot, azután is azon a pályán tudod tartani a testsúlyodat, amerre haladni szeretnél.

És, tudom, ez már botrányszagú a mai fogyókúrás hirdetések világában, de őszintén mondom:
a következő 8 hét könnyű lesz és kellemes.

2 dologra lesz szükséged:
1. AKARJ VÁLTOZNI!
2. 1 db jegyzetfüzet. 
A 8 hét alatt, 7 naponta fogjuk megküldeni e-mailben az előadások videó anyagát és az elvégzendő feladatokat. Ki sem kell mozdulnod otthonról.
Viszont minden szerdán délután becsatlakozhatsz az élő csoport találkozókra. 

Személy szerint több, mint 20 évig küszködtem túlsúllyal, súlyingadozással. Annak idején, a stresszes, cégépítős éveim elején volt, hogy 50 kilót is magamra kaptam, előfordult, hogy a mérleg 133 kilót is mutatott. Glutén érzékenység, laktóz érzékenység, magas vérnyomás, időnként egekbe szökő cukorszint, szinte heti rendszerességű, sokszor több napig is elhúzódó migrénres fejfájás jellemezték a mindennapjaimat. 
Nagyon zavart ez a helyzet, de akkor, egyszerűen fogalmam sem volt, hogyan tudnék életmódot váltani. Egy szép napon aztán, egy baráti összejövetelen épp evéshez készülődtünk, amikor megpróbáltam leülni egy műanyag székre, kezemben a féléves kisfiammal, és a szék egyszerűen miszlikre tört alattunk.

Fenékre esés és két hátra bukfenc után a fal állított meg bennünket. Szerencsére nem történt semmi bajunk, és a rövid ijedtség után a társaság is jót nevetett, viszont ott, akkor átbillent bennem valami. A következő hatvan nap során 40 kilót fogytam. Két hónapon keresztül reggel is és este is edzettem egyet, és egy viszonylag szigorú étrendi diétát tartottam be. A módszert egyébként nem javaslom senkinek, mert elég szélsőséges, emiatt veszélyeztetheti az egészséget is, viszont, akkor én egyszerűen nem tudtam nem ezt csinálni.

Miután megszabadultam a túlsúlyomtól, örültem is, meg nem is. Örültem, amiért sikerült ledobni a plusz kilókat, de nagyon zavart, hogy nem tudtam, mi volt a siker titka. Miért tudtam most megcsinálni, és évekig miért fulladt kudarcba minden próbálkozásom? Mert többször próbáltam életmódot váltani korábban is, de néhány napon belül mindig bekapcsolt az étel utáni sóvárgás.

A nagy fogyás után 8 éven keresztül heti 40-50 kilométert futottam, majd minden másnap 13-15 kilométert, mert bíztam benne, hogy kemény, kitartó edzésekkel meg lehet tartani az eredményt. De, nagyot tévedtem. Benne volt már a lábamban 15.000 kilométer, amikor egyszer belenéztem valahol egy tükörbe, és egy pocakos, tokás kis dagadék nézett vissza rám. 🙂

A rendszeres futás ellenére is minden évben plusz-mínusz 10 kiló ingadozás volt a testsúlyomban.
Na, ekkor kezdtek el érdekelni a valódi miértek.
Tudni akartam, hogy mi történik a fejemben, amiért ilyen irdatlan erőfeszítések ellenére sem tudtam távol tartani a zsírpárnákat. Utána néztem, hogyan működik agyunk érzelmi vezérlőrendszere, a limbikus rendszer. Hogyan működik a figyelem- és ítéletalkotó központunk a prefrontális kéreg a homloklebenyben. Hogyan alakulnak ki a szokásmintáink, a hiteink, a céljainktól távol tartó tévhiteink, hogyan tudunk a leggyorsabban kialakítani új, értünk dolgozó szokásmintákat. Hogyan tudjuk megtanítani agyunk jutalmazó rendszerét, hogy következetesen a valódi céljainkkal összhangban lévő viselkedési mintáinkat jutalmazza, és ne a rövid távú kielégülést támogassa.

Amíg nem tudod pontosan, hogy mikor mi zajlik a fejedben, és nem tanulod meg irányítani ezeket a belső folyamatokat, tök mindegy milyen csodamódszerrel, varázspirulával vagy orrvérzésig sportolással akarsz lefogyni, az eredmény biztos, hogy nem lesz tartós. A 8 hetes kihívás alatt pontosan ezeket a folyamatokat tanuljuk meg az irányításunk alá venni.

Ha azon gondolkozol, mire van szükséged, hogy belevágj ebbe a programba, kizárólag arra a tiszta szándékra, hogy meg akarj szabadulni a súlyfeleslegedtől. Nincs arra szükség, hogy kitartó legyél, hogy nagy erőfeszítésekre legyél képes, és az se gond, ha úgy érzed, hogy neked nincs semmi akaraterőd. És ez nem vakítás, mert ezek a tulajdonságok a melléktermékei lesznek annak, ha végig csinálod a 8 hetes kihívást.

Nem számít milyen élethelyzetben vagy, mekkora feszültség van körülötted, sőt minél nagyobb nyomás nehezedik rád, annál gyorsabban és nagyobb örömmel fogod elsajátítani a módszert, mivel agyunknak pontosan azt a képességét tanuljuk meg irányításunk alá venni, amivel aztán bármilyen más célt is  a lehető leggyorsabban érhetünk el.
Ha becsukott szemmel el tudsz képzelni egy rózsaszínű elefántot, akkor rendelkezel minden képességgel, ami ahhoz kell, hogy sikeresen végig csináld ezt a programot.

  

A neuroplaszticitás megértése, hogy képesek vagyunk bármikor áthuzalozni elménket, hogy új idegpályákat növesztve értünk dolgozó új szokásokat alakíthassunk ki, az agykutatás területén minden idők legizgalmasabb felfedezései közé tartozik. A tudatszintek természetének megértése, a kvantumszemlélet, és az ezen alapuló új tudományok, az “új fizika”, és “új biológia”, pontosan meg tudták mára határozni, milyen mentális folyamatok menedzselését kell elsajátítanunk, hogy az életünket új, eredményesebb szintre emelhessük, illetve, hogy az egy helyben topogásra vagy kóros túlevésre kárhoztató dopamin- és endorfin fröccsre ácsingózó negatív szokás-hurkainkat, az életünket leblokkoló korlátozó hitrendszereinket hogyan tudjuk felszámolni.  És ami a legfontosabb, mára a HOGYANT is tudjuk.

Ha elvégzed a 8 hetes programot, (amihez a határozott döntésedre, egy jegyzetfüzetre, és a képzelőerődre lesz csak szükség) kialakítjuk ezeket a rutinokat, és a mindennapjaid során azt fogod rövidesen észrevenni, hogy a zsírpárnáid napról napra  úgy fognak leolvadni rólad, hogy közben a napi feladataidat is elégedettséggel és örömmel tudod végezni.

A 8 hét alatt:

– 
Megtanuljuk hogyan lehet új cselekvési sémákat, értünk dolgozó szokásmintákat kialakítani az agyunkban;
– Megtanuljuk hogyan lehet a már meglévő romboló-, önpusztító-, falási rohamokat előidéző szokásainkat felülírni ezekkel az új mintákkal;
– Megtanuljuk, hogy a mindennapok során előforduló, negatív érzelmi állapotaink során (düh, harag, stressz, frusztráció, szorongás, stb.) milyen egyszerű, belső mentális munkát kell elvégeznünk érzelmi egyensúlyunk mielőbbi visszaállításához.
– A 4. héten miután már megdolgoztuk kicsit a tudatodat és a lelkedet, mutatok egy módszert, amivel rövid időn belül könnyedén rá tudod állítani a szervezetedet a napi fél kilós zsírégetésre az egészséged veszélyeztetése nélkül. Mindezt személyre szabva, egy telefonos konzultáció keretében.

Nem elírás!!!
Napi fél kilós zsírégetés egészségesen, szenvedés nélkül.

A program 8 modulból áll, ezeket hetente kapod meg videó formájában. A tanultak elsajátításához a 8 hét során naponta 3 alkalommal, ideális esetben 8 perces, (de minimum 4 perces) feladatokat kell majd elvégezni otthon vagy a munkahelyen (reggel, délben, este). 
Jelentkezés után meghívót kapsz zárt facebook csoportunkba is, ahol felteheted kérdéseidet, és további ösztönző támogatást kaphatsz a csoporttagoktól.
Ezen kívül minden héten részt vehetsz (jelenleg szerdánként 18:00 órától kezdődő) zoom csoport találkozóinkon.

Ha igényt tartasz rá, minden héten egy-egy 30 perces telefonos konzultáció keretében finomhangoljuk a programot a Te speciális élethelyzetedhez. 
 
Ha szeretnél végleg megszabadulni a túlsúlyodtól,
várunk Téged is szeretettel a 8 hetes programban!
Akár most azonnal is kezdhetsz! 


Jelentkezéshez töltsd ki a bemutatkozó videóink alatti űrlapot!
Ha további kérdésed lenne, mielőtt belekezdenél a 8 hetes tréningbe, a legegyszerűbb, ha felhívsz telefonon: 70 315 6820

Tarnóczy Vilmos

Jelentkezés:

Kérlek, hallgasd meg azokat, akik elvégezték már a 8 hetes testsúly programot,
a videók alatti jelentkezési lap kitöltésével pedig azonnal kezdhetsz Te is:

A 8 hetes programhoz most teljesen ingyenesen hozzáférhetsz.

Az első heti videó megnézése után, ha felhívsz telefonon, segítek az élethelyzetednek megfelelően személyre is szabni a programot .

 

Adatvédelmi szabályzat  ÁSZF

– Gloria in Excelsis Deo –